Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a Banggood Prime Sale – hatalmas akciókkal indítja újra az életet a járvány után

Az idei év fenekestöl fordult fel a vírus miatt, júliusban jön a Banggoodon a Banggood Prime Sale 2020!

Banggood nyári Prime Sale 2020

Az év legnagyobb akció karácsony előtt szoktak megérkezni, de jó árakat, akciókat nem csak akkor kapunk. Hagyományosan minden tavasszal van egy akciós időszak, valamikor március-április táján. Idén, nem meglepő módon ez elmaradt. Nem is lett volna sok értelme a dolognak, az embereknek kisebb bajuk is nagyobb volt annál, mint hogy azon gondolkozzanak mit vásároljanak Kínából.

A Banggoodnál azonban úgy gondolták, hogy ha kényszerű okok miatt el is maradt a tavaszi akciók sora, akkor azt, ha máskor nem, a nyár egyébként legkevésbé forgalmas hónapjában bepótolják. A Banggood Prime Sale 2020 akciósorozat csaknem egy hónapig fog tartani, és szokás szerint több részre lesz bontva.

Július 3-9.

Az akciók indulása a Shop Mega márkakereskedések oldalain várható, ahol a nagyobb, népszerűbb márkák leárazására számíthatunk. Ezek között természetesen ott lesz a Xiaomi, a Blitzwolf és még jó néhány gyártó. A Banggood reklmaynagai szerint akár 50 százalékos leértékelésre is számíthatunk némelyik terméknél.

Banggood nyári Prime Sale 2020 

Július 9-11.

Ebben az időszakban lehet majd bevásárolni az első héten kedvezményes áron megrendelt termékeket. Volt már példa arra, hogy egy minimális összeg fejében lehetett termékeket befoglalni, amit aztán egy későbbi időpontban kellett kifizetni. Ezekben az akciókban számíthatunk arra, hogy tényleg jó árakat kapunk, ahogy az elővételes rendelések esetében mindig szoktunk.

Július 11-19.

Ez az időszak meg fog egyezni az első héttel, azzal a különbséggel, hogy más termékekehez juthatunk majd akciós áron.

Július 21-24.

Azt írják, hogy ez lesz az akció csúcspontja, őrült kedvezmények, promóciós játékok, rengeteg kupon, szóval lesz miből csemegézni.

Banggood nyári Prime Sale 2020 

További jó hír, hogy a nagy júliusi akció keretében meglehetősen sok, és érdekes teszttel tudlak én is meglepni Titeket, köszönhetően a Banggoodnak. A tesztelendő termékekről még ne beszéljünk, legyenek ezek meglepetések. Annyit elárulhatok, hogy elég széles körből termékkörből merítettem!

Ahogy elérhetők lesznek az akciók aloldalai a Banggoodon jelezni fogom, szóval további hírek jönnek még Banggood Prime Sale 2020 témában!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.