Válassza az Oldal lehetőséget

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron?

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron?

Találtam 8 kuponos bringát, mind más és más, neked melyik tetszik ezek közül?

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron?

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek a környezettudatos közlekedés és a technológiai innovációk követői körében. A kényelem, a hatótávolság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyának köszönhetően ezek a kerékpárok ideális választást jelentenek mind a városi, mind a terepen történő használathoz. Nézzünk meg közelebbről néhány figyelemre méltó modellt!


 

Tartalomjegyzék Mutasd

PHNHOLUN BENXI SEEKER24: A Határtalan Kalandok Elektromos Kerékpárja

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 1

Amikor a szabadság vágya találkozik a technológia legújabb vívmányaival, akkor születik meg olyan csodálatos alkotás, mint a PHNHOLUN BENXI SEEKER24 elektromos kerékpár. Ez a modell nem csupán egy közlekedési eszköz, hanem egy megbízható társ a kalandokhoz, amely képes követni viselőjét a legnehezebb terepeken is.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 2

Az Erő és Elegancia Szimbiózisa

Az első pillantásra is megkapó kék színű BENXI SEEKER24 alumínium ötvözetből készült váza nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem kiemelkedő tartósságot és könnyű kezelhetőséget is biztosít. A 24*4.0 colos vastag kerekek lehetővé teszik, hogy a kerékpár probléma nélkül haladjon a homokon, hóban vagy akár a hepehupás terepen is, így nincs olyan kihívás, amelyet ez a modell ne tudna leküzdeni.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 3

Megállíthatatlan Teljesítmény

A két erőteljes, 52V 1000W-os motor által hajtott BENXI SEEKER24 képes a legmeredekebb emelkedők legyőzésére is, miközben a 52V 23Ah kapacitású akkumulátor akár 120 km-es hatótávolságot is garantál egyetlen töltéssel. Ez a kombináció biztosítja, hogy hosszú utazások során se kelljen aggódnia az energia elfogyása miatt.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 4

A Kényelem és Biztonság Ötvözete

A kerékpár hidraulikus tárcsafékekkel van felszerelve mind az első, mind a hátsó keréken, így biztosítva a maximális biztonságot és ellenőrzést minden körülmények között. A központi rugózás tovább növeli a kényelmet a rázós útszakaszokon is, míg a SHIMAN0 7 sebességes váltórendszer lehetővé teszi, hogy minden helyzetben megtalálja a tökéletes sebességet.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 5

Innovatív Technológia

A BENXI SEEKER24 kiemelkedik a digitális kijelzővel is, amely élénk színekben és könnyen olvasható formában mutatja az összes fontos információt, mint például a sebességet, a megtett távolságot, és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A kerékpár PAS (Pedál Assist System) módja és a tiszta elektromos módja különböző utazási preferenciák szerint állítható, így a felhasználók testreszabhatják az élményüket.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 6

Zökkenőmentes Integráció a Mindennapokba

A BENXI SEEKER24 nem csak a hétvégi kalandokra alkalmas. A praktikus hátsó csomagtartónak köszönhetően tökéletes választás a mindennapi pendeléshez vagy bevásárláshoz is. A kerékpár tervezésénél figyelembe vették a különböző magasságú felhasználók igényeit is, így 165-220 cm közötti magasságú emberek számára is kényelmes.

Ha megtetszett, akkor megrendelés esetén cseh raktárból szállítják hozzád, ára a BGAPRH042 kuponkóddal 498 000 forint itt:

 

PHNHOLUN BENXI SEEKER24 elektromos kerékpár

 


 

PHNHOLUN P26 PRO: Az Állóképesség Bajnoka

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 7

A PHNHOLUN márka ismét megmutatja, hogyan lehet a kiválóságot és a teljesítményt ötvözni egyetlen kerékpárban, ezúttal a P26 PRO modelljével. Ez az elektromos kerékpár a hosszú távú utazások szerelmeseinek készült, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni sem a hatótávolság, sem a kényelem terén.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 8

Egy Kerékpár, Amely Túllép a Határokon

A P26 PRO alapját egy strapabíró alumínium ötvözetből készült váz adja, amely nem csak könnyű, de rendkívül ellenálló is az időjárás viszontagságaival szemben. A 26*4.0 colos vastag kerekek garantálják a stabilitást és a magabiztos haladást mindenféle terepen, legyen szó homokos strandokról, havas ösvényekről vagy kavicsos utakról.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 9

Erőteljes Motor, Határtalan Szabadság

A kerékpár szívét egy 48V 1500W teljesítményű motor alkotja, amely a legmeredekebb emelkedőkön is képes támogatni a felhasználót. Az 48V 24Ah akkumulátor hihetetlen, akár 175 km-es hatótávolságot tesz lehetővé, így a P26 PRO-val hosszú távú kalandokra indulhatunk, anélkül, hogy aggódnunk kellene a következő töltés időpontja miatt.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 10

Minden Részletben a Felhasználókért

A PHNHOLUN P26 PRO nem csak erőteljes, de felhasználóbarát is. A beépített első és hátsó világítás biztosítja a láthatóságot rossz fényviszonyok mellett, míg a mechanikus fékek megbízhatóan lassítanak minden helyzetben. A kerékpár felszereltségébe tartozik egy SHIMAN0 7 sebességes váltó is, amely minden pedálfordulatot optimálissá tesz.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 11

Kényelem és Stílus Kéz a Kézben

A P26 PRO tervezésekor nem csak a technikai paraméterekre, hanem a kényelemre és a stílusra is nagy figyelmet fordítottak. A kerékpár elegáns fekete színe kiemelkedik a tömegből, míg a kényelmes nyereg és a jól pozicionált kormány biztosítja, hogy hosszabb utazások során is élvezhesse a túrát.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 12

Hosszú Távú Megbízhatóság

A PHNHOLUN P26 PRO-val való utazás nem csak egy napra szól. Az CE tanúsítvánnyal rendelkező kerékpár megbízhatóságát a gyártó minden részletre kiterjedő figyelme és a minőségi alkatrészek használata garantálja. A 7-8 órás töltési idő lehetővé teszi, hogy a kerékpárt éjszaka feltöltsük, és másnapra készen álljon a következő kalandra.

Ezt a kerékpárt is cseh raktárból szállítják, ára a BGAPRH041 kuponkóddal 425 880 forint itt:

 

PHNHOLUN P26 PRO elektromos kerékpár

 


 

KAISDA K2M: A Városi Kalandor Összecsukható Elektromos Kerékpárja

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 13

Az elektromos kerékpárok világában a KAISDA K2M modell egyedi kombinációt kínál: a kompakt, összecsukható kialakítás találkozik a robusztus teljesítménnyel és a kiváló hatótávolsággal. Ez a kerékpár a tökéletes választás azoknak, akik a városi közlekedés praktikumát és a kalandvágyat egyaránt keresik egy kerékpárban.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 14

Kompakt Kialakítás, Nagy Teljesítmény

A K2M modell egy 48 V 500 W-os motort rejt, amely dinamikus meghajtást biztosít, mégis, a gyártó által jelzett 250 W-os értékkel megfelel a városi közlekedés szabályozásainak. Az 20*4.0 colos CST vastag kerekek kitűnő tapadást és stabilitást garantálnak mindenféle terepen, legyen szó városi utakról vagy enyhébb terepről. A mechanikus tárcsafékek megbízható lassítást biztosítanak minden helyzetben.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 15

Hatótávolság, Amely Inspirál

Az összecsukható elektromos kerékpár egy 48 V 13 Ah akkumulátorral rendelkezik, amely PAS módban 45-55 km, tiszta elektromos módban pedig 38-45 km hatótávolságot kínál. Ez a hatótávolság tökéletes választássá teszi a kerékpárt a napi ingázáshoz, városi felfedezésekhez vagy akár hétvégi kirándulásokhoz is.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 16

Felhasználóbarát Funkciók

A KAISDA K2M különlegessége az integrált LCD központi kijelző, amely minden szükséges információt megjelenít, valamint az 1-5 fokozatú erősegítési módok és a gázkaros mód, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a kívánt erőfokozatot és sebességet könnyedén beállíthassa. A SHIMAN0 7 sebességes hajtómű tovább növeli a kerékpár adaptálhatóságát különböző utazási körülményekhez.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 17

Városi Éjszakák Világító Útitársa

A LED első és hátsó világítás, beleértve a féklámpát is, amely megfelel a német szabványoknak, biztosítja, hogy a felhasználók biztonságosan közlekedhessenek alacsony fényviszonyok között is. Ez a funkció különösen hasznos a városi környezetben, ahol az esti órákban is fontos a láthatóság.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 18

Kényelem és Portabilitás

A KAISDA K2M összecsukható kialakítása teszi igazán egyedivé. Egyszerűen összecsukható és hordozható, így tömegközlekedési eszközökön való szállítása vagy tárolása otthon és munkahelyen egyaránt egyszerű. A kerékpár könnyűsúlyú alumínium ötvözet váza és a kompakt méretei ellenére is 150 kg maximális terhelhetőséget kínál, bizonyítva, hogy a kis méret nem jelent kompromisszumot a teljesítmény terén.

Rendelés esetén a bringa cseh raktárból érkezik, ára a BGAPRH040 kuponkóddal 346 500 forint itt:

 

KAISDA K2M elektromos kerékpár

 


 

KAISDA K20F: A Minden Terepre Alkalmas Társ

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 19

Az KAISDA K20F elektromos kerékpár azok számára jött létre, akik egy univerzális, mégis kompakt megoldást keresnek a mindennapi közlekedésre és a hétvégi kalandokra egyaránt. A K20F modell a KAISDA kerékpárok között kiemelkedik összecsukható kialakításával, erős motorjával és hosszú hatótávolságával, mindezt egy stílusos és robosztus csomagban.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 20

Határtalan Energia és Teljesítmény

A kerékpár szívében egy 36V 350W-os motor dobog, amely kiváló sebességet és erőt biztosít, legyen szó sík városi utakról vagy dombos terepről. A gyártó által megadott 250W-os értékelés ellenére a K20F képes akár 25km/h sebességre is felgyorsulni, ami tökéletes választássá teszi azok számára, akik szeretik a gyors és hatékony közlekedést. Az összecsukható elektromos kerékpár egy 36V 25Ah akkumulátorral van felszerelve, amely PAS módban 70-90 km-es, míg tiszta elektromos módban 60-75 km-es hatótávolságot kínál, így hosszú utazások során is megbízható társ.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 21

Terepen és Városban Egyaránt

A 20*4.0 colos CST  vastag kerekeknek köszönhetően a K20F minden tereptípuson jól teljesít. Legyen szó hóval borított ösvényekről, homokos partokról vagy városi aszfaltról, ezek a kerékpárok stabil és kényelmes utazást biztosítanak. Az hidraulikus fékek pedig extra biztonságot nyújtanak, fokozva ezzel a kerékpár megbízhatóságát.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 22

Felhasználóbarát Jellemzőkkel

Az LED első és hátsó világítás gondoskodik arról, hogy a kerékpár mindig jól látható legyen, míg az LCD központi kijelző minden szükséges információt megjelenít, beleértve a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtett távolságot. A SHIMAN0 7 sebességes váltórendszer pedig a különböző tereptípusokhoz és utazási sebességekhez nyújt optimális választást.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 23

Komfort a Mindennapokban

Az összecsukható kialakítás nem csak a tárolást és szállítást teszi egyszerűbbé, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a kerékpárt könnyedén magunkkal vihessük tömegközlekedési eszközökön, vagy akár az irodába is. A kerékpár kompakt mérete ellenére 150 kg-ig terhelhető, így mindenki számára elérhető a kényelmes és biztonságos utazás élménye.

Az a bringa is cseh raktárból érkezik hozzád, ára a BGAPRH039 kuponkóddal 458 400 forint itt:

 

KAISDA K20F elektromos kerékpár

 


ESKUTE Netuno PLUS: Az Elegáns Városi Utazó

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 24

Az ESKUTE Netuno PLUS nem csupán egy elektromos kerékpár; ez egy stílusos, hatékony és környezetbarát utazási megoldás azok számára, akik értékelik a minőséget és a fenntarthatóságot. Az ESKUTE a Netuno PLUS modelljével újraértelmezi, hogy mit is jelent a városi elektromos kerékpározás, egyesítve a modern technológiát a klasszikus design elemekkel.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 25

Innovatív Erő és Tartósság

A Netuno PLUS szívét egy 250W-os BAFANG motor alkotja, amely nem csupán megbízható és erős, de rendkívül csendes működésű is, így zavartalanul élvezheti az utazást városi környezetben. A 36V 14.5Ah lítium-ion akkumulátor akár 55-65 km-es hatótávolságot kínál, ami tökéletes választássá teszi a napi ingázáshoz vagy hosszabb városi kalandokhoz.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 26

Több mint Csak Kerékpár

Az ESKUTE Netuno PLUS nem csupán egy szállítási eszköz, hanem egy kiegészítő, amely hozzáad a városi életstílushoz. A 27.5*2.1 colos Kenda abroncsok optimális tapadást és kényelmet biztosítanak minden úttípuson, miközben az alumínium ötvözet keret maximális teherbírása (125 kg) garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 27

Felhasználóbarát Technológia

A Netuno PLUS az integrált intelligens LCD kijelzővel rendelkezik, amely minden fontos információt megjelenít, beleértve a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtett távolságot. A beépített nyomatékszenzor gondoskodik arról, hogy a motor teljesítménye minden pedálfordulattal harmonikusan növekszik, így a kerékpározás élménye még természetesebb és kényelmesebb.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 28

Biztonság és Kényelem

A mechanikus tárcsafékek biztosítják a megbízható lassítást minden körülmények között, míg az LED első világítás gondoskodik a megfelelő láthatóságról sötétben vagy rossz időjárási körülmények között. A SHIMAN0 7 sebességes váltórendszer pedig tökéletes választékot nyújt városi közlekedéshez és a könnyedén változó terepekhez.

A szállítás itt is cseh raktárból történik, a kerékpár ára a BGAPRH047 kuponkóddal 433 900 forint itt:

 

ESKUTE Netuno PLUS elektromos kerékpár

 


 

A Niubility B16S elektromos kerékpár tökéletes választás azok számára, akik egy kompakt, mégis erőteljes városi közlekedési megoldást keresnek. Ez a modell ötvözi a kis méret előnyeit a meglepően nagy teljesítménnyel, biztosítva, hogy a városi közlekedés gyors, kényelmes és élvezetes legyen.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 30

Kompakt Kialakítás, Nagy Hatótávolság

A B16S egy kisméretű, de erőteljes 350W-os motorral rendelkezik, amely ideális választás a városi környezetben való gyors és hatékony közlekedéshez. A 36V 14.5Ah akkumulátorral rendelkező kerékpár 50-60 km-es hatótávolságot kínál, ami több, mint elegendő a napi ingázáshoz vagy a hosszabb városi kirándulásokhoz.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 31

Tökéletes Városi Utazó

A 16*2.125 colos abroncsoknak köszönhetően a B16S zökkenőmentesen halad a városi utakon, miközben a dupla tárcsafékek biztosítják a megbízható lassítást minden helyzetben. Ez a kerékpár nemcsak gyors és hatékony, de biztonságos is, ami elengedhetetlen a városi közlekedés során.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 32

Felhasználóbarát Jellemzők

A B16S modell LCD kijelzővel van felszerelve, amely minden szükséges információt megjelenít, így a felhasználók mindig tisztában vannak a sebességgel, az akkumulátor töltöttségi szintjével és a megtett távolsággal. A kerékpár egyedi tervezése és kivitelezése garantálja, hogy a felhasználók könnyedén és kényelmesen élvezhessék a városi közlekedést.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 33

A Mindennapok Energiája

A Niubility B16S elektromos kerékpár tökéletes választás azok számára, akik egy kis méretű, de nagy teljesítményű kerékpárt keresnek a városi környezetben való gyors közlekedésre. Legyen szó a munkába való ingázásról, bevásárlásról vagy egyszerűen csak a város felfedezéséről, a B16S minden igényt kielégít.

Nem meglepő módon ez a kerékpár is cseh raktárból érkezik, ára pedig konkrétan egy roller árával vetekszik, hiszen a BGAPRH048 kuponkóddal mindössze 190 000 forintot kérnek érte itt:

Niubility B16S elektromos kerékpár

 


CMACEWHEEL EM20: A Mindenre Kész Társ

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 34

A CMACEWHEEL EM20 egy minden terepen otthonosan mozgó elektromos kerékpár, amely a kényelmet, a teljesítményt és a sokoldalúságot ötvözi. Az EM20 modell kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a kihívásokat és a szabadtéri kalandokat, legyen szó városi utakról, hegyvidéki ösvényekről vagy tengerparti sétányokról.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 35

Robosztus Teljesítmény és Hatótávolság

A kerékpár 350W-os motorral rendelkezik, ami bőven elegendő erőt biztosít a különböző tereptípusok leküzdéséhez. A 36V 12Ah akkumulátorral kombinálva az EM20 képes akár 45-55 km-es hatótávolságot is biztosítani, ami tökéletes a hosszabb távú utazásokhoz vagy egész napos kalandokhoz.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 36

Minden Terepre Kész

A 20*2.25 colos gumiabroncsoknak köszönhetően az EM20 kiemelkedő tapadást és stabilitást kínál mindenféle terepen. Az olajtárcsafékek pedig biztosítják a megbízható lassítást és a biztonságos utazást, függetlenül az útviszonyoktól.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 37

Felhasználóbarát Dizájn

A kerékpár középre szerelt rugózása extra kényelmet nyújt, még a legzordabb terepen is, így az EM20-zal történő utazás mindig élvezetes élmény. Az elektromos kerékpár 7 sebességes váltórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén alkalmazkodjon a változó terepviszonyokhoz.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 38

Kényelem és Stílus Egyesítve

A CMACEWHEEL EM20 nem csak erős és megbízható, hanem stílusos is. Az elegáns alumínium ötvözet keret és a modern dizájn kiemeli a kerékpárt a tömegből. Az összecsukható kialakítás pedig extra praktikumot jelent, lehetővé téve a kerékpár könnyű tárolását és szállítását.

Szokás szerint cseh raktár, a BGAPRH050 kuponkóddal az ár 393 400 forint itt:

 

CMACEWHEEL EM20 elektromos kerékpár

 


 

CMACEWHEEL AC16: A Hosszú Távú Utazó

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 39

A CMACEWHEEL AC16 elektromos kerékpár újraértelmezi a városi mobilitást, egyesítve a praktikumot, a teljesítményt és a stílust. Ez a modell azoknak szól, akik egy könnyen kezelhető, mégis erős kerékpárt keresnek a mindennapi városi utazáshoz, amely képes alkalmazkodni a változó városi környezethez.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 40

Kompakt Erőcsomag

Az AC16 egy 350W-os motort rejt, ami dinamikus és erőteljes haladást tesz lehetővé a városi forgalomban, miközben a 48V 18Ah akkumulátor biztosítja, hogy ne kelljen gyakran töltőkábel után nyúlnia. Az akkumulátor kapacitása lehetővé teszi, hogy az elektromos kerékpár akár 60-80 km-es hatótávolságot is elérjen egyetlen töltéssel, így ideális társ a hosszabb városi utakhoz vagy akár a napközbeni több helyszínes ügyintézéshez.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 41

Minden Terepre Alkalmas Kialakítás

A 16*3.0 colos gumiabroncsokkal felszerelve az AC16 könnyedén megbirkózik a városi terep minden egyenetlenségével, legyen szó kövezett utcákról vagy burkolatlan kerékpárutakról. Az olajfék rendszer pedig garantálja a megbízható és pontos fékezést, amely elengedhetetlen a városi közlekedés biztonságához.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 42

Felhasználóbarát Jellemzőkkel Felszerelve

Az AC16 elektromos kerékpár 7 sebességes váltórendszerrel, valamint egy intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, ami a sebességfokozatok egyszerű váltását teszi lehetővé. Az IP65 vízállósági besorolás biztosítja, hogy az elektromos kerékpár ellenálljon az eső és a fröccsenő víz okozta kihívásoknak, így az időjárási körülmények ne korlátozzák a használatát.

Te melyik elektromos bringával járnál idén nyáron? 43

A Városi Élet Stílusos Kiegészítője

Az AC16 nem csak teljesítményével, hanem modern és elegáns kialakításával is kiemelkedik. A kompakt méret és az összecsukható kialakítás teszi ezt a kerékpárt kiváló választássá azok számára, akik a városi élet praktikus és stílusos kiegészítőjét keresik. Legyen szó munkába való ingázásról, bevásárlásról vagy csupán a város felfedezéséről, az AC16 minden igényt kielégít.

Ha megtetszett, akkor cseh raktárból rendelheted, ára a BGAPRH051 kuponkóddal 371 800 forint itt:

 

CMACEWHEEL AC16 elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.