Válassza az Oldal lehetőséget

Neakasa N3 – Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért

Neakasa N3 – Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért

Neakasa N3 Robotporszívó átlagos képességekkel érkezett.

Neakasa N3 – Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért

Ebben a rohanó világban, ahol minden perc számít, elképzelheted, milyen nagyszerű lenne, ha a takarítás már nem venne el értékes időt a napodból. Erre nyújt megoldást a Neakasa N3 robotporszívó és felmosó, egy olyan eszköz, ami nemcsak a porszívózást és a felmosást veszi le a válladról, hanem egyben a padló ápolásának új módját is kínálja. Képzeld el, ahogy visszaérsz a munkából, és egy tiszta otthon fogad, anélkül, hogy bármit is tenned kellett volna érte.

Neakasa N3 - Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért 1

A Neakasa N3 egyesíti a hatékonyságot és a technológiai újításokat, hogy te csak élvezhesd az otthonod tisztaságát és rendezettségét. A 4000 Pa-s szívóerővel rendelkező eszköz gondoskodik róla, hogy minden szennyeződés, állatszőr, sőt, a szőnyeg mélyébe rejtőzött por is eltűnjön. Az intelligens vízszabályozásnak köszönhetően pedig a felmosás sosem lesz túl nedves vagy száraz, mindig éppen ideális lesz a padlód számára.

Neakasa N3 - Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért 2

A legfejlettebb navigációs technológiával, a 14. generációs LiDAR rendszerrel felszerelve, a Neakasa N3 pontosan és hatékonyan navigál a lakásban, elkerülve a bútorokat és más akadályokat, miközben a legmagasabb precizitással takarít. Nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg leesik a lépcsőn vagy beakad valahova, hiszen a fejlett szenzorok gondoskodnak róla, hogy biztonságban és zökkenőmentesen végezze a munkáját.

Neakasa N3 - Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért 3

Az okos öntisztító funkció és a hosszú üzemidő lehetővé teszi, hogy akár 320 percen keresztül is takaríthasson, így még a nagyobb lakások vagy házak takarítása sem jelent kihívást. A Neakasa alkalmazáson keresztül pedig teljes kontroll alatt tarthatod a takarítási folyamatot, beállíthatsz takarítási ütemezést, szabályozhatod a szívóerőt, és még sok más beállítás közül választhatsz.

Neakasa N3 - Robotporszívó önürítős dokkolóval 110 ezer forintért 4

Nézzünk szembe azzal, hogy a takarítás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé. De a Neakasa N3-nak köszönhetően ez már nem is számít. Hagyd, hogy ez a kis gép végezze el helyetted a munka nehéz részét, így több időd marad a családra, barátokra vagy akár csak egy kis pihenésre. Válassz egy robotporszívót, ami igazán megérti az igényeidet, és készülj fel arra, hogy búcsút intesz a porcicáknak és a takarítással töltött hosszú óráknak.

Fontos tudnivalók a Neakasa N3-ról:

  • Erős 4000Pa szívóerő az alapos tisztításért.
  • Intelligens vízszabályozás a tökéletes felmosásért.
    1. generációs LiDAR navigáció az akadálymentes mozgásért.
  • Okos öntisztítás és hosszú üzemidő a kényelmes használatért.
  • Teljes körű alkalmazásvezérlés a takarítási folyamat felett.

Ha szeretnél magadnak ilyen gépet, akkor cseh raktárból megrendelheted a BG5ebe61 kuponkóddal 111 000 forintért az alábbi hivatkozásra kattintva.

 

Neakasa N3 Robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.