Válassza az Oldal lehetőséget

Dreame Bot L10 Pro – még mindig csúcs ez a porszívó!

Dreame Bot L10 Pro – még mindig csúcs ez a porszívó!

A Dreame Bot L10 Pro-ba konkrétan beleszerettem a tesztje alatt.

Dreame Bot L10 Pro – még mindig csúcs ez a porszívó!

Nem véletlen, hogy a mai napig a nagyobb tesóját (a porszívó megegyezik az L10 Pro-val) használom, eszembe sincs lecserélni másra annyira jó a gép. Az L10 Pro-ról most csak röviden írok, mert ott a cikk, amiben rendesen kiveséztem, a linket megtaláljátok majd alább.

A Dreame Bot L10 Pro robotporszívó személyes takarítóasszisztensed lehet, amely kombinálja a söprést és a feltörlést, hogy minden nap makulátlan legyen a padlód. A továbbfejlesztett akadályfelismerő rendszerével, a nagy pontosságú 3D technológiával könnyedén felismeri és kikerüli az akadályokat. Emellett az L10 Pro személyre szabott takarítási stratégiákat kínál az LDS navigációt és a SLAM algoritmust használó, helyiségenkénti feltérképezéssel. A 4 fokozatú tisztítórendszer könnyedén felfogja a különböző padlófelületeken található port, hajat és az egyéb szennyeződéseket.

Xiaomi Dreame Bot L10 Pro teszt – végre egy innovatív robotporszívó 3

A Dreame Bot L10 Pro rugalmas kefékkel rendelkezik, amelyek hatékonyak a szőnyegek és a kemény padlók esetén is. Egyidejű száraz és nedves tisztítást is kínál a pormentes padló érdekében. Ez a robotporszívó hosszú, 2,5 órás akkumulátor-üzemidővel és automatikus feltöltéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha lemerül az áramellátás, képes feltölteni magát, és ott folytatni, ahol abbahagyta, amíg a munkát be nem fejezi.

Xiaomi Dreame Bot L10 Pro teszt – végre egy innovatív robotporszívó 25

Az alkalmazáson néhány érintéssel kijelölhetsz bizonyos zónákat koncentráltabb tisztításhoz. Az L10 Pro a Xiaomi Mi Home alkalmazáson keresztül használható, és az Amazon Alexa segítségével akár hanggal is vezérelhető. Ötrétegű zajcsökkentő rendszerével a gyerekek mellett is megfelelő megoldás.

Xiaomi Dreame Bot L10 Pro teszt – végre egy innovatív robotporszívó 6

A Dreame Bot L10 Pro egy sokoldalú takarítási megoldás 250 m²-es alkalmazási területre, és az EU-s csatlakozóval. A gépet most a cseh raktárból tudjuk megrendelni, az ára a BGXIFD562 kuponkóddal 114 800 forint itt:

Dreame Bot L10 Pro robotporszívó

 

A gépről a tesztemet itt olvashatod: XIAOMI DREAME BOT L10 PRO TESZT – VÉGRE EGY INNOVATÍV ROBOTPORSZÍVÓ

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.