Válassza az Oldal lehetőséget

Elrajtolt a POCO F4 GT

Elrajtolt a POCO F4 GT

Csúcstelefon, csúcshardverrel és csúcs árakkal.

Elrajtolt a POCO F4 GT

Ismét egy átbrandelt Xiaomi telefon, ami eredetileg Redmi K50 Gaming Edition néven mutatkozott be Kínában. Persze, a lényeg nem a név, hanem az, hogy ez a remek telefon megjelenhetett Európában is, innen nézve meg teljesen mindegy, hogy hívjuk Redmi vagy POCO.

Elrajtolt a POCO F4 GT 2

Szóval a Poco F4 GT egy igazi csúcstelefon, amiben a Snapdragon 8 Gen1 központi egység zakatol, mellette pedig 8- vagy 12 GB memória és 128- vagy 256 GB háttértár található. A proci természetesen az elérhető legerősebb Snapdragon, 8 maggal és 3 GHz-es órajellel, szóval erőnek nincs híján a GT.

Elrajtolt a POCO F4 GT 3

Nyilvánvaló, hogy a kijelző is szuper, a hatalmas, 120 Hz-es AMOLED panel képátlója 6,67 col. Ehhez még adtak 480 Hz-es mintavételezési frekvenciát is, és hipp-hopp, kapzunk is egy remek gamer mobilt. Az akkumulátor 4700 mAh kapacitású, van hozzú 120 wattos gyorstöltés, így kb 17 perc kell a teljes feltöltéshez. Boszorkányos gyorsaság.

Elrajtolt a POCO F4 GT 4

Ami nem túl acélos az a kamerarendszer. Mondjuk ez egy gamer telefon, szóval nem igazán perdöntő a kamera, de azért az 64 megás Sony szenzor nem túl acélos, monjuk ki, ez a minimum ebben a kategóriában. Az ultraszéles kamera 8 megás, és megint itt van az általam kicsit sem kedvelt 2 megás makró. Ami viszont egész jó lett az a szelfikamera, ide 20 megapixeles egység került, ez legalább nem átlag alatti.

Elrajtolt a POCO F4 GT 5

Összességebn persze nagyon jó kis telefon lett e POCO F4 GT, csorgatom is a nyálam utána egy csöppet. Sajnos az ára is csúcstelefonhoz illő, hiszen a kisebbik verzióért ~180 ezer forintot, a nagyobbért pedig ~216 ezer forintot kérnek. És ezek az akciós, bevezető árak, amiket a  GOBOOHU kuponkóddal vehettek igénybe.

Elrajtolt a POCO F4 GT 6

A premierre szokás szerint a spanyol Goboo áruház kapott lehetőséget, ők hivatalos Xiaomi viszonteladók, két év garanciát adnak, és EU-n belül ingyenesen szállítanak néhány nap alatt. Az ár természetesen tartalmazza a forgalmiadót is, vámkezelésre pedig az EU-n belüli szállítás miatt nem kell számítani.

Ha úgy döntesz, hogy benevezel egyre, akkor az alábbi linkre kattints és használd a GOBOOHU kuponkódot:

POCO F4 GT

További POCO akciók a GOBOOHU kuponkóddal:

Termék neve Kuponkód Akciós ár
POCO X4 Pro 5G GOBOOHU 249€
POCO M3 Pro GOBOOHU 155€
POCO M4 Pro GOBOOHU 179€
POCO M4 PRO 5G GOBOOHU 174€
POCO F3 GOBOOHU 249€

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.