Válassza az Oldal lehetőséget

Komplett forrasztókészlet 4000 forint alatt

Komplett forrasztókészlet 4000 forint alatt

Egy csomagban minden, ami a forrasztáshoz kell!

Komplett forrasztókészlet 4000 forint alatt

Ez a készlet egy komplett csomag, amely minden szükséges tartozékot tartalmaz a forrasztáshoz. A készlet egy 220 V-os, 60 W teljesítményű pákát tartalmaz, amelynek hőmérséklete 200 ℃ és 450 ℃ között állítható. Gyorsan felmelegszik és kiválóan működik, így ideális választás lehet elektronikai javításokhoz vagy házilag elkészített projektekhez.

Komplett forrasztókészlet 4000 forint alatt 1

A készletben található egy acélból készült állvány is, amelynek alapja stabil és biztonságos, így minimálisra csökkenti az égési sérülések kockázatát. Az állványhoz tartozik egy szivacs is, amely segít a páka tisztításában. A készletben továbbá 5 különböző, 900 M sorozatú hegy is található, amelyek könnyen cserélhetők a munka során.

Komplett forrasztókészlet 4000 forint alatt 2

A készlet egyik különlegessége a deszolderáló pumpa (ónszippantó), amely műanyag és alumínium ötvözetből készült. Ez a pumpa kiválóan alkalmas az ón eltávolítására a nyáklapról. A pumpa egykezes használatot tesz lehetővé. A készletben található még egy ESD-15 típusú csipesz, amelynek hossza 11,9 cm, egy drótvágó, két elektronikai drót, egy lapát és egy PU bőrből készült hordtáska is. A táska lehetővé teszi, hogy az eszközöket könnyen magával vihesd, így bárhol és bármikor kéznél lesznek a szükséges eszközök.

Ehhez a csomaghoz most nincs kupon, de így is csak 3960 forintot kell érte fizetnünk itt:

 

Forrasztó készlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.