Válassza az Oldal lehetőséget

TOOLTOP ET2010A – oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón

TOOLTOP ET2010A – oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón

A TOOLTOP ET2010A 13 ezer forint körüli ára elég jónak tűnik.

TOOLTOP ET2010A – oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón

A modern elektronikai méréstechnikai eszközök világában elengedhetetlen, hogy a szakemberek és hobbi mérnökök is megfelelő, megbízható műszerekkel dolgozzanak. A TOOLTOP ET2010A egy ilyen eszköz, amely egyesíti az oszcilloszkóp és a multiméter funkcióit, megkönnyítve ezzel a munkafolyamatokat és növelve a hatékonyságot. Ez az eszköz kiemelkedő a maga kategóriájában, különösen a brutálisan kedvező árának köszönhetően, amit a JNMZAW5MPV8C kuponkóddal jelenleg körülbelül 13 000 forintért lehet megvásárolni a Ranvee áruházban, EU raktárból szállítva.

Az eszköz 2,4 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és éles megjelenítést biztosít. Ez a kijelző lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy minden mérési adatot és hullámformát könnyedén és pontosan leolvashasson. A kijelző mérete és minősége különösen fontos, amikor komplex mérési eredményeket kell értelmezni, mivel így minimalizálható a hibák lehetősége.

TOOLTOP ET2010A - oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón 1

A TOOLTOP ET2010A legnagyobb előnyei közé tartozik a 2,5 megaminta per másodperces (Msps) nagysebességű mintavétel és az 1 megahertz (MHz) analóg sávszélesség. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a felhasználó nagy pontossággal és részletességgel vizsgálja a különböző elektromos jeleket, ami elengedhetetlen a pontos diagnosztikai munkák során.

A 4000 számjegyű digitális multiméter funkció szintén kiemelkedő. A multiméter funkciók között megtalálható a DC/AC feszültség és áram, ellenállás, kapacitás, frekvencia, kitöltési tényező és dióda vezetési teszt. Ez az eszköz automatikusan vagy manuálisan is válthat a különböző mérési tartományok között, és képes egyszerre megjeleníteni a mérési adatokat és a korábbi mérések történetét is.

TOOLTOP ET2010A - oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón 2

Az eszköz egyik különlegessége az automatikus/kézi/egyedi három hullámforma szkennelési módszer. Ez azt jelenti, hogy különféle mérési beállításokat alkalmazhatsz attól függően, hogy milyen jellegű mérést szeretnél elvégezni. Ezen túlmenően, az adatok és hullámformák mentési funkciója lehetővé teszi, hogy 100 adatcsoportot és 10 hullámformát tárolj el, ami megkönnyíti a későbbi elemzést.

A TOOLTOP ET2010A rendelkezik REL funkcióval is, amely hatékonyan kiküszöböli a vezetékellenállást, az elosztott kapacitást és a zavaró jeleket. Ez a funkció különösen hasznos akkor, amikor nagy pontosságú méréseket végzel, mivel így minimalizálható a mérési hibák lehetősége.

TOOLTOP ET2010A - oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón 3

A túlterhelés elleni védelem szintén fontos szempont, amelyet az eszköz dupla védőcsővel és kettős védelmi rendszerrel biztosít. Ez megóvja az eszközt és a felhasználót is a potenciális károktól. Ezen kívül, ha az eszköz 15 percig nincs használatban, automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg.

TOOLTOP ET2010A - oszcilloszkóp és multiméter egyben, olcsón 4

Az eszköz használata rendkívül egyszerű. Például, ha egy áramkört szeretnél ellenőrizni, csak csatlakoztatnod kell az eszközt, kiválasztani a megfelelő mérési módot, és máris pontos adatokat kapsz az áramkörről. Az eszköz kiválóan használható otthoni barkácsoláshoz, de profi elektronikai javításokhoz is ideális választás.

Főbb képességek

  • 2,4 hüvelykes színes kijelző, amely tiszta és éles megjelenítést biztosít.
  • 2,5 megaminta per másodperces nagysebességű mintavétel.
  • 1 megahertz analóg sávszélesség.
  • 4000 számjegyű digitális multiméter funkció.
  • Automatikus/kézi/egyedi hullámforma szkennelési módszerek.
  • Adatok és hullámformák mentési funkciója.
  • REL funkció a zavaró jelek kiküszöbölésére.
  • Túlterhelés elleni védelem dupla védőcsővel.
  • Automatikus kikapcsolás 15 perc tétlenség után.
  • Kiváló ár-érték arány a JNMZAW5MPV8C kuponkóddal.

A TOOLTOP ET2010A ideális választás mindazok számára, akik megbízható és pontos mérési eredményeket szeretnének kapni, legyen szó hobbi vagy professzionális használatról. Az eszköz sokoldalúsága és kedvező ára miatt különösen ajánlott minden elektronikai munkát végző számára.

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva. Használd a JNMZAW5MPV8C kuponkódot, amivel az ár  13 000 forint lesz!

 

TOOLTOP ET2010A oszcilloszkóp és multiméter egyben

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.