Válassza az Oldal lehetőséget

Drillpro sarokcsiszoló alig 12 ezer forintért

Drillpro sarokcsiszoló alig 12 ezer forintért

A Drillpro sarokcsiszolója Makita akkumulátorral működik.

Drillpro sarokcsiszoló alig 12 ezer forintért

Ez a kompakt, de annál erőteljesebb szerszám minden olyan feladatra alkalmas, ahol precíz és masszív megmunkálásra van szükség akár fémeken, akár más kemény anyagokon. A 800W-os teljesítményével párosított 8500-as fordulatszám garantálja a hatékony vágást. A réztekercselésű motor gondoskodik a megbízható teljesítményről, miközben a háromdimenziós hűtőrendszer megóvja a túlmelegedéstől. Az intelligens kijelző valós időben jelzi az esetleges hibákat, tovább fokozva a biztonságot.

Drillpro sarokcsiszoló alig 12 ezer forintért 1

Ergonómiáját a csekély, mindössze 2,6 kg-os tömeg és a kényelmes, kisméretű nyél adja. A levehető védőburkolat megakadályozza a szennyeződések bejutását, növelve az élettartamot. A 6 mm-es tokmány és a 125 mm-es csiszolókorong széles körű felhasználást tesz lehetővé, míg a 14 mm-es orsóátmérőnek hála külső koronggal is bővíthető a funkcionalitás. A legjobban talán a 18V-os Makita akkumulátorral való kompatibilitás fog lenyűgözni. Így szinte bárhol, bármikor munkához láthatsz otthon vagy a szabadban egyaránt.

Drillpro sarokcsiszoló alig 12 ezer forintért 2

A vásárlói értékelések is remekül mutatják ennek a készüléknek a minőségét. A felhasználók dicsérik a kivitelezést, a teljesítményt és a rendkívül előnyös árat. Többen kihangsúlyozzák, hogy vadászatra mennek e márka többi termékéért is. Ez az ütős sarokcsiszoló most akciós, a BG947aeb kuponkóddal csupán 12 168 forintért lehet a tiéd a Banggood áruházon keresztül. Egy ilyen lehetőséget nem szabad kihagynod!

 

Főbb képességek:

  • 800W teljesítmény, 8500 ford/perc
  • 6 mm-es tokmány, 125 mm-es korong
  • 18V-os Makita akkumulátorral kompatibilis
  • Intelligens kijelző és védőburkolat
  • réztekercselésű motor és 3D hűtés
  • Kis tömeg, kényelmes nyél
  • A csomag akkumulátort nem tartalmaz!

Vásárlás itt:

 

Drillpro sarokcsiszoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.