Válassza az Oldal lehetőséget

Brutális! Ma csak 6700 forint a Topshak EP1 gyalu!

Alig 10 ezer forint a Topshak 710 wattos gyaluja

Természetesen a TOPSHAK EP-1 is EU raktárból érkezik!

Alig 10 ezer forint a Topshak 710 wattos gyaluja

A TOPSHAK EP-1 6-Amp elektromos kézi gyalu egy nagy teljesítményű elektromos szerszám, amelyet famegmunkálók, barkácsolók és szakemberek számára terveztek. Ez az elektromos gyalu 6 Amperes, nagy hatékonyságú motorjával percenként akár 16 500 vágás elvégzésére is képes, így ideális választás a fa gyors, precíz és sima megmunkálásához.

Brutális! Ma csak 6700 forint a Topshak EP1 gyalu! 1

A TOPSHAK EP-1 82 mm (3,2 hüvelyk) vágási szélességgel és 2 mm (0,078 hüvelyk) maximális vágási mélységgel rendelkezik, ami tökéletesen alkalmassá teszi a legkülönbözőbb fafajták és vastagságok gyalulására. A gyalu alján található V alakú hornyok kialakítása lehetővé teszi, hogy a fa szélei mentén szögletes fazettákat gyalulj, megkönnyítve ezzel a professzionális kivitelezés elérését.

Brutális! Ma csak 6700 forint a Topshak EP1 gyalu! 2

Ez az elektromos kézi gyalu kétoldali porelszívóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gyalu bal vagy jobb oldalán kilője a laza forgácsot. A finom kidolgozású tüköralumínium alj nagyfokú síkosságot biztosít a munkadarabnak, így minden alkalommal sima, egyenletes felületet kap.

Brutális! Ma csak 6700 forint a Topshak EP1 gyalu! 3

A TOPSHAK EP-1 emellett egy rugós védőkonzollal van felszerelve, amely megakadályozza a penge és a fatuskó véletlen érintkezését, így biztosítva a biztonságodat a használat során. A bal és jobb oldali rögzítőgombnak köszönhetően mindkét oldalról kényelmesen kezelheted, így nagyobb kontrollt és pontosságot biztosít.

Brutális! Ma csak 6700 forint a Topshak EP1 gyalu! 4

A TOPSHAK EP-1 súlya 2,96 kg (6,5 font), mérete pedig kompakt, mérete 26×8,2×18 cm (10,24×3,22×7,09 hüvelyk). A csomagban az elektromos gyalu és egy kézikönyv található. Csatlakoztathatsz egy porzsákot és egy porszívót is, hogy az összes faforgácsot elszállítsa, így könnyebben tisztán tarthatsd a munkaterületet.

Brutális! Ma csak 6700 forint a Topshak EP1 gyalu! 5

Összefoglalva, a TOPSHAK EP-1 6-Amp elektromos kézi gyalu egy sokoldalú és nagy teljesítményű eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy minden típusú famegmunkáló igényeinek megfeleljen. Nagy teljesítményű motorjával, precíz és zökkenőmentes megmunkálási képességeivel és kompakt méretével ez az elektromos kézi gyalu kiváló befektetés mindazok számára, akik a következő szintre szeretnék emelni famegmunkálási képességeiket.

A vásárláshoz használd a BGfd9d2b kuponkódot, a TOPSHAK EP-1 ára a lengyel raktárból rendelve mindössze 6700 forint itt:

TOPSHAK EP-1 710 wattos gyalu

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.