Válassza az Oldal lehetőséget

MECO ELEVERDE ME-CR1 – ezzel fújhatod!

MECO ELEVERDE ME-CR1 – ezzel fújhatod!

MECO ELEVERDE ME-CR1 nem csak fújni tud, hanem szívni is, mint egy mini porszívó.

MECO ELEVERDE ME-CR1 – ezzel fújhatod!

A MECO ELEVERDE ME-CR1 egy elektromos, kompresszoros levegőfúvó és porszívó egyben, amely új szintre emeli a tisztítási folyamatokat, legyen szó otthonról, munkahelyről vagy bármilyen helyszínről, ahol a tisztaság kulcsfontosságú. Az eszköz kialakítása olyan innovatív, hogy lehetővé teszi a billentyűzetek, számítógépházak, autók belső tereinek és háziállatok szőrének alapos tisztítását anélkül, hogy hagyományos sűrített levegőt kellene használni, így környezetbarát és gazdaságos megoldást kínálva.

MECO ELEVERDE ME-CR1 - ezzel fújhatod! 1

A készülék szívó- és fúvó funkciója egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújt, köszönhetően a 90W-os kefemotorjának, amely akár 110000 RPM-es sebességet is képes elérni. Ez a teljesítmény nem csak hatékonyságot, hanem jelentős időmegtakarítást is jelent a tisztítás során. A fúvóerő és a szívóerő egyensúlya tökéletesen alkalmassá teszi a készüléket mindenféle felület megtisztítására, a legapróbb porrészecskéktől kezdve a nehezebben eltávolítható szennyeződésekig.

MECO ELEVERDE ME-CR1 - ezzel fújhatod! 2

A MECO levegőfúvó és porszívó jelentős előnye a sokoldalúságában rejlik. A különféle felhasználási igényeket kielégítő tartozékok és kefék széles választékát kínálja, amelyekkel könnyedén elérhetőek a nehezen hozzáférhető helyek is. A beépített LED világítás segítségével a sötét sarkokban is láthatóvá válik a por, így biztosítható a tisztítás alapossága. Az újratölthetőség és a gyors töltési képesség révén a MECO ELEVERDE ME-CR1 készülék nem csak kényelmes, hanem gazdaságos választás is. A gyorstöltési funkcióval a készülék töltési ideje mindössze 2 óra, így gyorsan és hatékonyan folytatható a munka. Ez a tulajdonság különösen fontos azok számára, akik nem szeretnék időt veszíteni a töltéssel.

MECO ELEVERDE ME-CR1 - ezzel fújhatod! 3

Összegezve, a MECO ELEVERDE ME-CR1 készülék tökéletes választás azok számára, akik egy multifunkcionális, hatékony és környezetbarát tisztítóeszközt keresnek, amely képes megkönnyíteni a tisztítási folyamatokat és fenntartani a tisztaságot a különböző felületeken.

Ezt a gépet cseh raktárból küldik hozzád, az ára a BG4f9ca0 kuponkóddal ~ 10 000 forint itt:

 

MECO ELEVERDE ME-CR1 porszívó-por fújó

 

Főbb jellemzői:

  • Erős motor: A 90W-os kefemotorral rendelkező készülék kiemelkedően hatékony fúvásban és szívásban, 110000 RPM-es motorsebességgel, ami biztosítja a rendkívüli teljesítményt a por eltávolításában.
  • Állítható teljesítmény: Három sebességfokozat áll rendelkezésre, egészen 90000 RPM/12000PA-ig, így testreszabható a tisztítás erőssége a különböző feladatokhoz.
  • Multifunkcionális tartozékok: A készülékhez számos fúvóka és kefe tartozik, amelyek megkönnyítik a tisztítást a nehezen hozzáférhető helyeken is. A beépített LED világítás automatikusan bekapcsol a készülék használatakor, világítva meg a sötét sarkokat.
  • Gyors töltés és magas újrafelhasználhatóság: A gyorstöltést és a QC technológiát támogató készülék töltési ideje csupán 2 óra, így gyorsan újrahasználható.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.