Válassza az Oldal lehetőséget

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész

Ha magasan van az ág, és nincs létrád, akkor ez lesz a megoldás.

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész

A Vevor rúdfűrész és mini láncfűrész 20 voltos, 2 amperórás akkumulátorral rendelkezik, ami biztosítja a készülék hosszú üzemidejét és hatékony működését. Ez a vezeték nélküli kivitel nagy mozgásszabadságot biztosít, így a felhasználó könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető ágakat is, anélkül, hogy zavaró kábelekre lenne szükség.

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész 1

A készülék különlegessége, hogy két funkciót ötvöz: egyrészt rúdfűrészként működik, aminek köszönhetően akár 2,44 méteres elérhetőséget biztosít (ez körülbelül 8 láb), másrészt mini láncfűrészként is használható. Ezáltal sokoldalúan alkalmazható különböző kerti munkák során, legyen szó magasabb ágak levágásáról vagy a földön fekvő ágak aprításáról.

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész 2

A láncfűrész 12,7 centiméteres (5 hüvelyk) vágási kapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi közepes vastagságú ágak gyors és hatékony vágását. Ez a méret ideális a házikerti munkákhoz, ahol nem szükségesek a nagy, nehézkes fűrészek. A készülék tartozékai között megtalálható a szükséges akkumulátor, valamint egy pengevédő, amely biztonságos tárolást és szállítást tesz lehetővé. A könnyű használat és a kényelmes fogású markolat további előnyt jelent a felhasználó számára, különösen hosszabb használat esetén.

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész 3

Összességében a Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész egy kiváló eszköz azoknak, akik egyszerű, mégis hatékony megoldást keresnek a kerti munkákhoz. A vezeték nélküli kialakítás, a jó elérhetőség, a sokoldalú használati lehetőségek és a biztonságos tárolás mind hozzájárulnak a készülék praktikusságához.

A gépet EU raktárból rendelheted meg, ára a HOCHU kuponkóddal ~ 40 ezer forint itt:

 

Vevor 2 az 1-ben Akkumulátoros Rúdfűrész és Mini Láncfűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.