Válassza az Oldal lehetőséget

Vevor magasnyomású mosó

Vevor magasnyomású mosó

Se konnektor se csap? Akkor jöhet az akkumulátoros mosó!

Vevor magasnyomású mosó

A Vevor magasnyomású mosója egy 652 PSI (körülbelül 44,96 bar) nyomású rendszerrel rendelkezik, ami jelentős tisztítóerőt biztosít. Ez a nyomásszint ideális különböző felületek, például autók, kerékpárok, teraszok vagy kerti bútorok hatékony tisztításához. A magas nyomás lehetővé teszi, hogy még a makacs szennyeződéseket is eltávolítsa anélkül, hogy kárt tenne a tisztítandó felületen.

Vevor magasnyomású mosó 2

A mosó vezeték nélküli kialakítású, ami nagyfokú mobilitást és rugalmasságot biztosít a felhasználó számára. Nem szükséges közvetlen vízcsatlakozás vagy elektromos hálózat a működéséhez, ami különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol nincs közvetlen hozzáférés ezekhez a forrásokhoz.

Vevor magasnyomású mosó 3

A készülék könnyű és kompakt tervezése lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást. A hordozható kialakítás ideális azok számára, akik gyakran vannak úton, vagy szeretnék autójukat, sporteszközeiket tisztán tartani utazásaik során. A készülék tartozékai között megtalálható egy vízpermetező pisztoly, amely lehetővé teszi a vízsugár erősségének és formájának egyszerű szabályozását. Ez a funkció különösen hasznos, mert lehetővé teszi a vízsugár testreszabását a különböző tisztítási feladatokhoz.

Vevor magasnyomású mosó 4

Összefoglalva, a Vevor Magasnyomású Akkumulátoros Mosó egy praktikus és hatékony eszköz azok számára, akik egy könnyen használható, hordozható és sokoldalú tisztítóeszközt keresnek. A magas nyomás, a vezeték nélküli kialakítás és a könnyű hordozhatóság mind olyan jellemzők, amelyek jelentősen megkönnyítik a tisztítási feladatokat a mindennapi életben.

A mosó EU raktárból érkezik hozzád. Ha a vásárlásnál használod a HOCHU kuponkódot, akkor ~34 700 forintért lehet a tiéd az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Vevor magasnyomású mosó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.