Válassza az Oldal lehetőséget

X19 útvonal rögzítő kamera 6500 forintért

X19 FHD útvonal rögzítő kamera 6500 forintért

Baj esetén jól jöhet az X19 útvonal rögzítő kamera felvétele.

X19 FHD útvonal rögzítő kamera 6500 forintért

Az X19 útvonal rögzítő kamera egy modern, nagy felbontású autós kamera, amely segít megőrizni autód biztonságát és rögzíteni az úton történő eseményeket. A készülék 1920 x 1080 pixel felbontású videót készít, amely éles és részletes felvételeket biztosít. Ez különösen fontos lehet balesetek vagy váratlan események esetén, hiszen a tiszta képek könnyedén segíthetnek bizonyítékot nyújtani. Az X19 útvonal rögzítő kamera nagy látószögű lencséje széles képet ad az útról, így több részletet rögzíthet, mint egy hagyományos kamera.

A kamera éjjel-nappal képes megfigyelni autódat, köszönhetően a 24 órás parkolási megfigyelő funkciójának. Ez azt jelenti, hogy az autód mindig biztonságban van, még akkor is, amikor te nem vagy a közelben. Az állítható szögű kialakításnak köszönhetően a kamera könnyedén beállítható a legjobb látószög eléréséhez, így minden fontos részlet rögzíthető. Az elegáns és stílusos dizájn jól illeszkedik az autó belső terébe, nem zavaró, és nem vonja el a figyelmet az útról.

X19 útvonal rögzítő kamera 6500 forintért 1

A készülék okostelefon-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felvételek könnyű hozzáférését és kezelését adatforgalom nélkül. Ehhez mindössze le kell töltened a Golook alkalmazást és csatlakoztatnod kell a telefonodat a kamera WiFi-jához. Ez különösen hasznos, ha azonnal szeretnél hozzáférni a felvételekhez, például egy baleset után. Az X19 útvonal rögzítő kamera akár 128 GB-os SD kártyát is támogat, így rengeteg felvételt tárolhatsz rajta hosszú időn keresztül.

A kamera folyamatos felvételi funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a legrégebbi felvételek automatikusan törlődnek, amikor a memóriakártya megtelik. Ez biztosítja, hogy mindig legyen hely az új felvételek számára, és ne kelljen aggódnod a tárhelyhiány miatt. A felvételek ciklikus rögzítése révén sosem maradsz le semmiről, mindig naprakész felvételeid lesznek.

X19 útvonal rögzítő kamera 6500 forintért 2

Az X19 útvonal rögzítő kamera felhasználása sokrétű. Például, ha hosszú útra indulsz, a kamera rögzíti az egész utat, így később visszanézheted az eseményeket, vagy akár megoszthatod a szép tájakat barátaiddal. Baleset esetén a kamera felvételei segíthetnek a felelősség megállapításában, ami nagy segítség lehet a biztosítási ügyintézés során. A parkolás közbeni megfigyelő funkció pedig megvédi autódat a vandalizmus és lopás ellen.

A kamera technológiájában érdekes részlet, hogy a modern Type-C csatlakozóval rendelkezik, ami gyorsabb adatátvitelt és megbízhatóbb kapcsolatot biztosít, mint a régebbi micro USB csatlakozók. Ez a jövőbemutató csatlakozó nemcsak kényelmesebb használatot, de hosszabb élettartamot is garantál, hiszen ellenállóbb a mechanikai kopás ellen.

A csomag tartalma:

  • 1 X X19 útvonal rögzítő kamera
  • 1 X ACC kábel

Összegzésül, az X19 útvonal rögzítő kamera egy rendkívül hasznos eszköz minden autótulajdonos számára. Biztosítja autód és az úton töltött időd biztonságát, miközben könnyen kezelhető és magas minőségű felvételeket készít.

Főbb képességek:

  • 1920×1080 pixel HD felbontás
  • 24 órás parkolási megfigyelés
  • Állítható szög
  • Okostelefon-kapcsolat adatforgalom nélkül
  • Elegáns és stílusos dizájn
  • 32 GB-tól 128 GB-ig terjedő tárhely támogatás

Vásárlás a CQEP1K93W3Q7 kuponkóddal itt:

 

X19 útvonal rögzítő kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.