Válassza az Oldal lehetőséget

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve – DDpai Ranger akciókamera

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve – DDpai Ranger akciókamera

DDpai Ranger az a kamera, amibe nehezen tudsz majd belekötni.

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve – DDpai Ranger akciókamera

A DDpai Ranger egy rendkívül sokoldalú és kompakt akciókamera, mely motorosok, kerékpárosok és más outdoor sportokat űzők számára tökéletes választás. Akár 4K felbontású, 3840×2160 képpontos videófelvételek készítésére is alkalmas 30 képkocka/másodperces képfrissítési sebességgel. De ennél alacsonyabb, 2K (2560×1440) és Full HD (1920×1080) felbontású videók rögzítésére is lehetőséget ad 60, illetve 30 fps-sel.

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve - DDpai Ranger akciókamera 2

A beépített, nagy teljesítményű 1600 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár 110 perc folyamatos üzemidőt is biztosít 4K felvételi módban. Alacsonyabb, 1080p felbontáson pedig még ennél is tovább, körülbelül 150 percig használhatod egyetlen töltéssel. A mellékelt Type-C USB 3.0 kábellel pedig gyorsan és kényelmesen feltöltheted.

A kamera képstabilizációs rendszere a D-Flow technológiának, a horizont szintezésnek és a nagy látószögű torzítás kalibrálásának hála minden helyzetben csillapítja a rezgéseket és rángásokat, így sima,élvezhetően folyamatos felvételeket készíthetsz. A 150 fokos, nagy látószögű F1.6-os lencse pedig nem csak videózásra, hanem éles, részletgazdag állóképek készítésére is tökéletes.

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve - DDpai Ranger akciókamera 3

A DDpai Ranger kamerát egy 1,3 inches méretű, 700 nits fényerejű érintőképernyőn keresztül vezérelheted. A videókat és képeket pedig a beépített 128 GB-os tárhelyre mentheted. A készülék robosztus, -20 és +45°C közötti hőmérsékleten is megbízhatóan üzemel.

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve - DDpai Ranger akciókamera 4

Az 5 GHz-es WiFi és Bluetooth 5.1 kapcsolatnak hála okostelefonodról vagy táblagépedről is irányíthatod a kamera funkcióit. Az iOS 11-es vagyújabb, illetve a modern Android operációs rendszerekkel is kompatibilis, legyen szó akár a legújabb Tensor vagy Snapdragon 845-ös és újabb processzoros készülékekről is.

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve - DDpai Ranger akciókamera 5

A kamera azonban nem csak felvételek készítésére alkalmas, hanem útadatok és útvonalak rögzítésére is képes. A beépített szenzorok segítségével folyamatosan naplózza a sebesség, időtartam, iránytű, lejtőszög és teljes megtett útvonal adatait, így utólag megtekintheted a sebesség, időtartam, iránytű adatokat, lejtőszöget és teljes útvonalat.

A DDpai Ranger kamerában az alábbi szenzorok találhatók:

  • Többmódú helymeghatározó szenzor
  • Többcsillagos, szubméteres pontosságú helymeghatározó
  • Hattengelyes, nagy pontosságú giroszkóp
  • Iránytű (magnetométer)
  • Magasságmérő szenzor (barométer)

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve - DDpai Ranger akciókamera 6

A készülékhez a kamera mellett csak a használati útmutató tartozik, de a gyártó online is közzétett tesztfelvételeket a termék teljesítményéről. Összességében a DDpai Ranger akár a legkomplexebb igényeket is képes kiszolgálni, legyen szó akár csak egyszerű videózásról vagy részletes útadat-gyűjtésről és navigációról. Mindezt egy rendkívül kompakt és sokoldalú csomagban.

Kerékpárosoknak és motorosoknak tervezve - DDpai Ranger akciókamera 7

A Banggoodon jelenleg zajlik a kamera bevezető akciója, aminek keretében az első 10 vásárló 73 200 forintért vásárolhatja meg ezt a mindent tudó kamerát itt:

 

DDpai Ranger akciókamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.