Válassza az Oldal lehetőséget

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal

Ezzel a Hiseeu szettel bekamerázhatod a házadat.

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal

Ez a komplett megfigyelőrendszer mindent egy csomagban kínál, amire szükséged van egy megbízható és hatékony biztonsági megoldáshoz. A rendszer 4 darab 5 megapixeles, éjjellátó és kültéri használatra is alkalmas IP kamerából, valamint egy 8 csatornás rögzítőből áll. A kamerák POE (Power over Ethernet) technológiával működnek, így csupán egy ethernet kábelen keresztül kapják az áramellátást és továbbítják a videó- és hangjeleket, nincs szükség külön tápellátásra.

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal 1

A kamerák a legmodernebb H.265+ tömörítési technológiát használják, amely akár 50%-kal is csökkentheti a sávszélesség és tárhelyigényt a hagyományos H.264-hez képest. A mellékelt 1 TB-os merevlemezen akár 30 nap felvételeit is tárolhatod nagy felbontásban. A rendszer teljesen kompatibilis az ONVIF protokollal, így könnyen integrálható más rendszerekkel is. Az XMeye alkalmazással pedig okostelefonodon vagy táblagépeden bárhonnan, bármikor figyelemmel kísérheted az élő képet.

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal 2

A kamerák külső házai IP66-os védettséggel rendelkeznek, így ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az éjjellátó funkció pedig akár 10 méter távolságból is tiszta képet biztosít sötétben. A mozgásérzékelési zónák egyéni beállítása csökkentheti a felesleges riasztások számát. A rendszer HDMI és VGA csatlakozóval is rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztathatod monitorhoz vagy TV-hez helyi megtekintéshez.

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal 3

Az egyik legfontosabb tulajdonsága ennek a rendszernek a skálázhatóság és bővíthetőség. A 8 csatornás rögzítő kezdetben 4 kamerát támogat, de szükség esetén könnyedén bővítheted további 4 kamerával, így összesen 8 különböző helyszín megfigyelését biztosíthatod egyetlen rendszerrel. Ez rendkívül hasznos lehet nagyobb területek, több telephely vagy akár több ingatlan biztonságának megoldásához.

A komplett rendszerhez kaptunk kupont a tavaszi akció keretében, így az ára a BGSpring093 kuponkóddal 77 500 forint itt:

 

Hiseeu szett biztonsági csomag 5 megapixeles POE kamerákkal

 

Főbb képességek összefoglalva:

  • 4 db 5 megapixeles POE IP kamera
  • 8 csatornás 5MP rögzítő 1TB-os merevlemezzel
  • H.265+ tömörítés hatékony sávszélesség-használattal
  • Éjjellátó funkció 10 m hatótávolsággal
  • IP66 kültéri házak
  • Okostelefonos alkalmazás távoli eléréshez
  • Mozgásérzékelési zónák személyre szabása
  • HDMI/VGA csatlakozók helyi megtekintéshez
  • Bővíthető akár 8 kamerára
  • ONVIF kompatibilitás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.