Válassza az Oldal lehetőséget

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera – mindent lát

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera – mindent lát

A tavaszi akcióban leértékelték a Hiseeu két optikás forgatható kameráját.

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera – mindent lát

A Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ IP Kamera a legmodernebb technológiákat ötvözi, így biztosítja számodra az otthonodnak vagy üzletednek a biztonságát. Ez a sokoldalú biztonsági kamera két lencsével van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a széles látószögű és a nagyított, részletgazdag megfigyelést egyaránt. A 8x-os hibrid optikai zoom funkcióval mindig képes leszel a távoli területeket is jó képminőség mellett megfigyelni, ami hagyományos egylencséjű kamerákkal nem lenne lehetséges.

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera - mindent lát 1

A Hiseeu IP kamera 4 megapixeles felbontású kettős lencséinek köszönhetően kristálytiszta, éles képeket készít, melyek lényegesen jobb minőségűek, mint a hagyományos 4 megapixeles kamerák képei. Az intelligens színes éjszakai látás funkció biztosítja, hogy éjszaka is tiszta és részletgazdag felvételeket készítsen akár 50 méter távolságig is a beépített fehér LED-ek és IR-vágószűrő segítségével. A kétirányú audió lehetővé teszi, hogy távolról is kommunikálhass, függetlenül attól, hogy éppen otthon vagy-e.

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera - mindent lát 2

Az okos mozgásérzékelő funkció riasztást küld a mobileszközödre, ha mozgást érzékel, így mindig naprakész tudsz maradni az eseményekkel kapcsolatban. Az Amazon Alexa-val való kompatibilitás lehetővé teszi a hangasszisztens használatát a kamera vezérléséhez. A PTZ (vízszintes/függőleges) forgatási és 3 előre beállított figyelési pontja segítségével mindig a megfelelő területre fókuszálhat. Ezenkívül a P2P megosztás és a távolról való hozzáférés funkció biztosítja, hogy bárhonnan figyelhesd a készüléket.

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera - mindent lát 3

Az egyik legfontosabb tulajdonsága a Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ IP Kamerának a kettős lencserendszer, amely lehetővé teszi a széles látószög és a nagyított, részletgazdag megfigyelést egyaránt. Ez rendkívül hasznos lehet különböző helyzetekben, például egy nagyobb terület általános felügyeletére a széles látószögű lencse ideális, míg a nagyítható lencse lehetővé teszi a gyanús tevékenységek vagy személyek részletes megfigyelését egy adott területen.

A kamerához a BGSpring091 kuponkódot adták, amivel az ára 16 000 forint lett itt:

 

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ Kamera

 

Főbb képességek összefoglalva:

  • Kettős lencserendszer: széles látószögű és nagyítható lencse
  • 8x hibrid optikai zoom
  • 4 megapixeles felbontás mindkét lencsén
  • Intelligens színes éjszakai látás 50 méteres hatótávolsággal
  • Kétirányú audio
  • Amazon Alexa kompatibilitás
  • PTZ forgatás és 3 előre beállított figyelési pont
  • P2P megosztás és távolról való hozzáférés
  • Mozgásérzékelő és riasztás mobilon
  • SD kártyás és felhő alapú tárolási lehetőségek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.