Válassza az Oldal lehetőséget

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért

A Hiseeu amúgy sem rossz, de 5 megapixellel már tényleg nagyin frankó!

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért

Az új Hiseeu PTZ IP kamera az intelligens otthoni biztonság egyik legújabb megoldása, kifejezetten azok számára tervezve, akik nem elégednek meg a szokásos biztonsági megoldásokkal. Az 5MP felbontású kültéri biztonsági kamera nem csupán magas képminőséget biztosít nappal és éjjel egyaránt, hanem olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint az AI emberfelismerés, kétirányú audio kommunikáció, és a mozgásérzékeléses riasztások.

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért 1

A kamera 320 fokos horizontális és 90 fokos vertikális pásztázási képességével biztosítja, hogy semmi se maradjon rejtve a szeme elől. A távoli vezérlés funkcióval könnyedén irányíthatod a kamera nézetét, így pontosan azt látod, amit szeretnél, anélkül, hogy bármilyen vakfolt maradna. A mozgásérzékelés és riasztási rendszer lehetővé teszi, hogy azonnal értesítést kapj a mobilalkalmazáson, e-mailben vagy közvetlenül az SD kártyára történő felvételen keresztül, ha a kamera mozgást érzékel. Ez jelentősen növeli az otthonod biztonságát, mivel azonnal reagálhatsz minden potenciális fenyegetésre.

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért 2

Az audió be- és kimenettel rendelkező Hiseeu kültéri biztonsági wifi kamera lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt. Akár a világ másik feléről is utasításokat adhatsz a futárnak vagy beszélgethetsz bárkivel, aki az otthonod közelében tartózkodik. Az IR-Cut LED fényekkel felszerelt kamera akár 30 méteres éjszakai látótávolságot biztosít, így a nap 24 órájában éles és tiszta képet kapsz a környezetedről. Az H.265X PTZ WIFI kamera a H.264-es elődjéhez képest kétszeres kódolási hatékonyságot kínál, ami azt jelenti, hogy az H.265+ videókörülbelül 50%-kal kevesebb bitrátát igényelnek ugyanazon a minőségi szinten. Ez jelentősen csökkenti a tárolási igényeket és javítja a hálózati hatékonyságot.

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért 3

Az IP66 vízálló besorolású kamera kiválóan alkalmazkodik a kültéri és beltéri használathoz egyaránt, ellenállva a szélsőséges időjárási körülményeknek, legyen szó hóesésről, esőről vagy hőségről. A P2P távoli megfigyelési funkcióval bármikor, bárhol élőben követheted a kameraképet az “ICSee” vagy “XMEYE” alkalmazáson keresztül, amelyet iOS vagy Android készülékekre lehet letölteni. A kamera támogatja a vezeték nélküli 2.4GHz-es wifi kapcsolatot és a vezetékes Ethernet kábeles kapcsolatot is, bár a 5GHz-es wifi nem támogatott. Emellett akár 128GB-os TF kártya tárolási lehetőséget is kínál a felvételek számára.

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera 13 ezerért 4

A csomag tartalma minden szükséges tartozékot magában foglal, beleértve a hálózati adaptert, Ethernet kábelt, csavarhúzót, szivacsos párnát, felhasználói kézikönyvet és a rögzítéshez szükséges csavarokat, így a telepítés egyszerű és gyors.

Összefoglalva, a Hiseeu PTZ IP kamera egy kiváló választás azok számára, akik egy magas felbontású, intelligens emberfelismerési képességekkel, kiterjedt pásztázási funkciókkal, és kétirányú audio kommunikációs lehetőségekkel rendelkező kültéri biztonsági megoldást keresnek. Az IP66 vízálló minősítés, a hosszú távú éjszakai látás, és az H.265X tömörítési hatékonyság biztosítja, hogy a kamera minden körülmények között megbízható teljesítményt nyújtson. Az egyszerű távoli hozzáférés és a rugalmas csatlakozási lehetőségek lehetővé teszik, hogy bárhol is legyél, mindig szemmel tarthasd otthonod biztonságát.

Ezt a kamerát kínai raktárból küldik, ára a BG5dd28e kuponkóddal 13 300 forint itt:

 

Hiseeu 5 megapixeles biztonsági kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.