Válassza az Oldal lehetőséget

FIMI PALM 2 PRO – nyaralások egyéb események megőrzése profi színvonalon

FIMI PALM 2 PRO – nyaralások egyéb események megőrzése profi színvonalon

FIMI PALM 2 PRO alkalmas arra, hogy 4K minőségben készíts mozi minőségű felvételeket.

FIMI PALM 2 PRO – nyaralások egyéb események megőrzése profi színvonalon

A FIMI PALM 2 PRO egy rendkívül kompakt és könnyű, háromtengelyes kézi okostelefon-gimbal, amelyet kifejezetten a mobil videókészítés és fotózás igényeire terveztek. Mindössze 150 gramm tömegével és 32,5 x 35,5 x 132,5 mm-es méreteivel ez a stabilizátor tökéletes társ lehet utazásokhoz, sporttevékenységekhez vagy bármilyen mozgásban gazdag esemény rögzítéséhez.

FIMI PALM 2 PRO - nyaralások egyéb események megőrzése profi színvonalon 1

A FIMI PALM 2 PRO egy 1/2 colos Sony CMOS képérzékelővel rendelkezik, amely kiváló minőségű 4K videókat és nagy felbontású fényképeket készít F2.2 apertúrával, így a gyenge fényviszonyok közötti teljesítménye is kiemelkedő. A gimbal precíziós vezérlése ±0,02° pontosságot kínál, a YAW tengelyen -240°-tól +60°-ig, a ROLL tengelyen +45°-ig, és a PITCH tengelyen +90°-ig terjedő mozgástengellyel, így stabilizálja a felvételeket minden körülmények között.

FIMI PALM 2 PRO - nyaralások egyéb események megőrzése profi színvonalon 2

A beépített 2600 mAh kapacitású akkumulátor akár 160 perc működést is biztosít 4K/30fps felbontásban, így hosszabb időn át rögzítheted a különleges pillanatokat anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor lemerülése miatt. A Wi-Fi kapcsolaton keresztül könnyedén irányítható a gimbal a hozzá tartozó okostelefonos alkalmazáson keresztül, ami lehetővé teszi a távoli vezérlést és élő közvetítést.

FIMI PALM 2 PRO - nyaralások egyéb események megőrzése profi színvonalon 3

A FIMI PALM 2 PRO ideális választás azok számára, akik egy könnyen hordozható, mégis professzionális minőségű videókat és fotókat készítő eszközt keresnek. Akár utcai videókészítésről, akár természetjárásról van szó, ez a stabilizátor minden helyzetben képes támogatni a kreatív munkát. A csomagolás tartalma minden szükséges eszközt tartalmaz a gimbal azonnali használatba vételéhez, így a kicsomagolást követően rögtön elkezdheted a kalandok megörökítését.

A Fimi kameráját az eMAG 172 ezer forintért adja, ehhez képest a BGRFEBDCDC kuponkóddal elérhető 69 500 forintos ár ajándéknak tekinthető. Csapj le rá az alábbi linken, és ezt vidd majd a nyaralásra. Szeretni fogod!

 

FIMI PALM 2 PRO 4K kamera

 

Az Összecsomagolás Tartalma

  • 1 db Gimbal
  • 1 db Töltőkábel
  • 1 db Felhasználói Kézikönyv
  • 1 db Csomagoló Doboz

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.