Válassza az Oldal lehetőséget

Akciókamerák, menetrögzítő kamerák és autódiagnosztikai termékek 30 százalék kedvezménnyel!

Akciókamerák, menetrögzítő kamerák és autódiagnosztikai termékek 30 százalék kedvezménnyel!

Egész jó kis akcióra bukkantunk a Banggood ajánlatai között.

20190418211609 335

Az oldalon most tucat számra vehetjük a kuponnal olcsósított kamerákat. Több SJCAM és EKEN típus mellett vannak egészen noname, így aztán különösen olcsó megoldások is. Akciókamerát akár 30 dollárért is kapunk már, igaz ez csak a kuponos ajánlat, de amíg ál, addig tessék élni vele!

Akciókamerák, menetrögzítő kamerák és autódiagnosztikai termékek 30 százalék kedvezménnyel! 1,

Az akciókamerák mellett vannak menetrögzítők is, akár 4K felbontásút is vehetünk most kedvezménnyel. Spéci diagnosztikai eszközöket is kapunk. Ezek a szabványos ODB2-es csatlakozóra illeszthetők. VAn közöttük Bletooth-os, aminél a szoftver a telefonunkon fut, de akad több féle teljesen dedikált műszer is saját kijelzővel, grafikon rajzoló funkcióval, szóval komplett diagnosztikai állomást vásárolhatunk, amivel akár valós időben, menet közben értékelhetjük ki az autónkból kinyert adatokat.

Konnwei KW830 OBD2 Car Automobile Engine Battery Diagnostic Detector Code Reader

Sajnos 1-2 termék már elfogyott, így ha olcsón szeretnél a fentiek közül valamire beruházni, akkor ne várj hétfőig!

Itt tudsz körülnézni:

Akciókamerák, menetrögzítőkamerák és autódiagnosztikai termékek vására. (kuponkód: Cardvr30, kedvezmény a kuponnal minden terméknél 30 százalék!)

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

Akciókamerák, menetrögzítő kamerák és autódiagnosztikai termékek 30 százalék kedvezménnyel! 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2