Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi AX5400 – még egy új WiFi 6-os router a Xiaomitól

Xiaomi Redmi AX5400 – még egy új WiFi 6-os router a Xiaomitól

Xiaomi Redmi AX5400 a játékosok igényeire lett hangolva.

Xiaomi Redmi AX5400 – még egy új WiFi 6-os router a Xiaomitól

A Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming Router egy kifejezetten játékosok igényeire szabott eszköz, amely kimagasló teljesítményt nyújt a stabil és gyors internetkapcsolat terén. Ez a router különösen alkalmas lehet azok számára, akik rendszeresen játszanak online játékokat, vagy akiknek fontos a zökkenőmentes streaming. A 2,5 Gbps sebességű hálózati port révén a router kifejezetten gyors adatátvitelt biztosít, amit a dedikált játékgyorsítás és a színes RGB világítás tesz még vonzóbbá a játékosok számára. A WiFi6 technológia támogatásával a router még zökkenőmentesebb streaminget és játékélményt nyújt, gyorsítva a nagy játékok letöltését és a 4K felbontású filmek streamelését.

Xiaomi Redmi AX5400 - még egy új WiFi 6-os router a Xiaomitól 1

A professzionális chipset, amely egy független NPU maggal rendelkezik, jelentősen javítja az adatfeldolgozási képességet. A 512 MB memória akár 248 eszköz egyidejű stabil csatlakozását teszi lehetővé, így kiválóan alkalmas több eszközt használó családok számára vagy akár okosotthon működtetésére. A MESH hálózati támogatás lehetővé teszi a több Xiaomi vagy Redmi router összekapcsolását, biztosítva ezzel a teljes házat lefedő, folyamatos internetkapcsolatot és egy teljes körű játékhálózat kialakítását.

Xiaomi Redmi AX5400 - még egy új WiFi 6-os router a Xiaomitól 2

A router hatirányú, független, nagy teljesítményű jelerősítővel van felszerelve, ami erős és stabil jelet biztosít. A 16 millió színben állítható RGB fény a játékosok számára lesz vonzó tulajdonság. A csomag tartalma egy Xiaomi Redmi AX5400 Gaming WiFi router. Fontos megjegyezni, hogy az eredeti dugó CN dugó, de a gyártó biztosítja a megfelelő dugóadaptert a szállítási cím országának megfelelően, ami kényelmes megoldás a nemzetközi vásárlók számára.

A router kínai raktárból szállítják hozzánk, ára a BG24PL29JAN3 kuponkóddal 38 390 forint itt:

 

Xiaomi Redmi AX5400 WiFi 6 router

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.