Válassza az Oldal lehetőséget

[Kupon] EMISH X700 Smart TV Box – egy mekis menü áráért

[Kupon] EMISH X700 Smart TV Box – egy mekis menü áráért

Már az is jó kérdés lenne, hogy lehet ennyiből pénzből legyártani.

EMISH X700 Smart TV Box 1

Nem állítom, hogy nincs ennél jobb TV-Box, de olcsóbb nem sok van. 10 évvel ezelőtt, amikor bazi nagy számítógépeket építettünk multimédiás PC-nek, csak álmodhattunk arról, hogy egyszer egy tenyérnyi doboz elég lesz arra, hogy FHD filmeket vigyünk át a TV-re vezeték nélküli kapcsolaton, vagy hogy egy telefon programválasztékát használjuk a televíziónkon.

EMISH X700 Smart TV Box 2

Az EMISH X700 egy négymagos processzort és Mali-400MP2 grafikusgyorsítót kapott. A memória 1- a háttértár 8 GB kapacitású. Az Androis 4.4-et futtató dobozon találunk USB portokat, Ethernet csatlakozót, HDMI csatlakozót és analóg hang és videó bemenetet. A legfontosabb, hogy a beépített WiFi adapter támogatja a jelenleg elérhető leggyorsabb ac szabványú, így tényleg nem lesz probléma a multimédia állományok átjuttatására.

EMISH X700 Smart TV Box 3

És most jöjjön az adat, ami miatt ez a TV-Box ide kerülhetett. Az eredetileg 27 dolláros eszköz a GB4X7 kuponkóddal 17 dollárért, vagyis 4300 forintért lehet a miénk. Itt találod: EMISH X700 Smart TV Box

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.