Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra kuponos akcióban európai raktárból

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra kuponos akcióban európai raktárból

Végre áttörte az ár a 150 dolláros határt, persze lefelé.

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra kuponos akcióban európai raktárból

Eddig talán a legjobb ár amit erre az okosórára találtunk. Az igen kedvelt Xiaomi óra leginkább a sportos életmódot kedvelőknek készült, beépített GPS, 50 méterig szóló vízállóság, rengeteg sport támogatása, mint például foci, úszás, futás, ez utóbbi padon és szabadban is, szóval sokoldalú szerkezet. Kinézetre sokat javítottak az elődhöz képet, ami persze relatív, mert amíg az előd egy uniszex forma volt ez inkább férfiasnak mondható. Igazi óra formájú óra.

Na és akkor a lényeg, az ár! Megrendelheted az órát Kínából kuponkóddal 144,99 dollárért, ekkor a Priority Line szállítással vám és áfa mentes lesz. De ha biztosra akarsz menni, akkor négy európai raktárból is rendelheted, ekkor a 05GEEKBUY kuponkódot kell használnod, az ár pedig 152,99 dollár lesz, viszont szállítástól függően akár 1-2 munkanap alatt a kezedben lehet. Ez ugyan egy picit magasabb mint 150 dollár, de más áruházakban ennél drágábban jön Kínából, szóval kellemes ez így is!

Ha érdekel ez ez ajánlat, akkor kattints ide: Xiaomi Amazfit Stratos okosóra európai raktárból

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.