Válassza az Oldal lehetőséget

3D Cinema headsetet mutatott be a Xiaomi

3D Cinema headsetet mutatott be a Xiaomi

3D moziélmény akár a buszon vagy a villamoson is, csak ne felejtsd el levenni, ha le akarsz szállni!

3D Cinema headsetet mutatott be a Xiaomi

A Xiaomi már tavaly piacra dobott egy 3D megjelenítőt, ám az leginkább a játékosokk igényeire lett felkészítve. Az új szemüvegük ezzel szemben egy dologra koncentrál, a tökéletes moziélményre.

Xiaomi Mi 3D Cinema headset c

Az új szemüveg 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat kapott, ami nem tűnik soknak, de itt lényegében csak arra kellenek ezek, hogy a szemüveg saját rendszerét futtassák. A 3D Cineam Headseten a Xiaomi MIUI TV rendszerét futtatja. A filmeket át tudjuk rá vinni vezeték nélkül is, de módunkban áll OTG kábelt vagy memóriakártyát is használni.

Xiaomi Mi 3D Cinema headset a

A szemüvegben két teljesen különálló 2,54 hüvelykes megjelenítő található. A Xiaomi szinkron megjelenítési technológiája tökéletesen hangolja össze a jobb és bal szemünknek szánt képet, ezáltal hatékonyan szünteti meg a szédülést, fejfájást, amit sok hasonló szemüveg okozni képes. A beépített akkumulátor 3 órás működésre teszi képessé a szerkezetet, szóval a amratoni hosszúságú filmeket kerülni kell. Utazás közben a mobil mozizást segíti, hogy akár 256 GB kapacitású kártyát is tehetünk bele. Támogatja a 2D és 3D filmeket is, felbontásban pedig egészen 4K/60 képkocka per másodperc értékig tölthetünk be mozikat.

A 3D Cinema szemüveg a Xiaomi hivatalos boltjában már megvásárolható, ára 188 dollár.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.