Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi telefonok remek áron a Gearbestnél

Xiaomi telefonok remek áron a Gearbestnél

Szeretjük az alacsony árakat és a Gearbest mostanában partner abban, hogy jól érezzük magunkat!

Xiaomi telefonok remek áron a Gearbestnél

Most nem új telefonokról lesz szó, hanem a már korábban bemutatott, de nagyon jó készülékekről. Az árak nem kuponos akciók eredményei, egyszerűen csak csökkentették az összegeket, hogy legyen kedvünk megvásárolni őket!


 

Xiaomi telefonok remek áron a Gearbestnél 1

A Xiaomi Mi 9 SE két verziója is elérhető ma alacsony áron. Az AMOLED kijelzős, három hátlapi kamerával szerelt telefon igazi best buy vétel, hiszen felsőkategóriás képességeket kapott középkategóriás áron. Erős Snapdragon proci, hatalmas és ragyogó színekkel rendelkező AMOLED panel és komoly kameraszekció csábít minket a megvásárlására. Ami szép a dologban, hogy a telefon ára immár 300 dollár alatt van, a kisebbik verzióé közel 30 dollárral, szóval most nem centekről beszélünk. Én a helyetekben ezzel szemeznék és vennék hozzá egy olcsó memóriakártyát.

A Xiaomi Mi 9 SE ára 6+64 GB-os kiszerelésben csak 273,99 dollár, míg a nagyobb testvérért, a 6 GB memóriát és 128 GB háttértárat tartalmazó verzióért 296,99 dollárt kell fizetnünk itt:


 

Xiaomi telefonok remek áron a Gearbestnél 2

Ugorjunk most a jelenlegi kínálat majdnem legolcsóbb telefonjára, a Redmi 7-re. Ez alatt jelenleg csak a Redmi Go található, így aki nem csak telefonnak kinéző tárgyat keres, de nem szeretne túl sokat fizetni, annak a Redmi 7 lesz a jó választás. Ebben a verzióban csak 2 GB a memória és 16 GB a beépített tár, de utóbbit természetesen tudjuk memóriakártyával bővíteni. A 2 GB memória miatt sokan fanyalognak, és tény, ez a kapacitás nem teszi lehetővé, hogy rengeteg programot futtassunk párhuzamosan. Azoknak azonban, aki a telefont leginkább telefonálásra használják, mellékesen esetleg FAcebbok vagy navigáció fut, azoknak ez is elég lesz.

Vigasztaló, hogy a hardver többi komponense nem változik a nagyobb és drágább Redmi 7 kivitelekhez képest, így ezt a nagyon szép és remek készüléket már 100 dollár alatt megvásárolhatjuk itt:


 

Xiaomi telefonok remek áron a Gearbestnél 3

Most ugorjunk a kínálat felső végére, ahol a Xiaomi Mi 9 csúcstelefon található. Már megszokhattuk, hogy a Xiaomi csúcstelefonjai hardverben bőven versenyképesek a régebbi gyártók készülékeivel, de árban messze alattuk maradnak. Ez az Mi 9-re is jellemző. Itt nem találunk 1000 dolláros árcédulát, sőt, inkább ennek az összegnek a harmadával kell csak számolnunk, ami finoman szólva is bomba árnak tekinthető. Szóval, ha a legjobb, legerősebb Xiaomit szeretnél, akkor most a 6/64 GB-os változatért mindössze 379,99 dollárt kell kifizetned itt:

 

Ne feledjétek, a vámmentes szállításhoz minden telefonnál válasszátok az Priority Line módot!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.