Válassza az Oldal lehetőséget

Ulefone telefonok akár 100 dollár alatt a mai akcióban

Ulefone telefonok akár 100 dollár alatt a mai akcióban

A Gearbest hirdette meg az Ulefone márka akcióját, amiben nagyon sok remek telefont vehetünk meg olcsóbban.

ulefone gearbest akcio

Az akció két sztárja az Armos 3 strapatelefon és a Note 7P, ami nagyon szép külsővel megáldott hagyományos készülék. Mind a kettő megéri a pénzét, főleg most, hiszen mind a kettőt 90 dollár, vagyis 28 000 forint alatt vehetjük meg.

Ulefone Note 7P 4G Phablet 6.1 inch Android 9.0 MT6761VWB Quad Core 3GB RAM 32GB ROM 8.0MP + 2.0MP + 2.0MP Rear Camera 3500mAh Battery Fingerprint Face Unlock - Black EU Version

Az Ulefone Armor X3 a gyártó belépő szintű strapatelefonja, ami strapatűrőség terén mindent tud, de a hardvernek azért van gyenge pontja. Kezdjük is ezzel, a telefonból kimaradt a 4G támogatás, szóval ez a mobil jól láthatóan tényleg a fizikai munkakörben dolgozók vagy a túrázók, extrém sportot űzök zsebébe való. A hardver egyéb képességei átlagosak, vagy talán egy picit átlag felettiek, főleg, ha az árát nézzük. A por és vízállóság katonai szabványoknak is megfelel, a kijelző HD+ felbontású, van SOS gomb és zseblámpa funkció, sőt kapunk víz alatti fényképezéshez is külön üzemmódot! Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ennél olcsóbb strapatelefon nem sok van a piacon, ami pedig mégis olcsóbb, az képességekben fasorban sincs az Ulefone Armor X3-hoz képest! Ha olcsó munkatelefont keresel, akkor ne is menj tovább!


 

Az Ulefone Note 7P egy hagyományos külsővel megáldott készülék, de azok közül határozottan a szebbek közé tartozik. Nagy képátló, HD+ felbontás, csepp alakú kamerasziget ami nem sokat zavar bele a kijelzőbe, szóval a forma nagyon rendben van, főleg, hogy a hagyományos fekete mellett választhatjuk az arany vagy a twilight hátlapot is. A négymagos processzor mellett a ma teljesen elegendő 3 GB memória és a 32 GB háttértár lakik, utóbbi természetesen bővíthető memóriakártyával, maximum 128 GB kapacitásig. Az akkumulátor 3500 mAh kapacitású, van arcfelismerés és ujjlenyomat szenzor, szóval alapvetően egy a mindennapokban jól használható mobilt kapunk a pénzünkért. Ez a pénz pedig most tényleg nem sok, hiszen a telefon ára jóval 100 dollár alatt van, konkrétan 85,99 dollárt kell a pénztárnál hagynunk.


 

Az akcióban a fenti két telefon mellett még jó néhány kedvező ajánlatot kapunk, ráadásul egészen extrém képességű telefonokra. Ott van a kínálatban az Ulefone Armor 6E, a világ első Helio P70-es központi egységgel szerelt telefonja mindössze 200 dollárért. Ott van a hagyományos formával, de 13 000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt Ulefone Power 5, ami egy töltéssel több mint egy hétig használható, szóval ezzel aztán kimehetünk a világból, az sem baj, ha közben nem találunk konnektort. Ott van az Ulefone Power 6 is, ami egy nagy, 6350 mAh kapacitású akkumulátort kapott, de eközben a méret, a vastagság elfogadható maradt, a külső pedig tényleg mindent visz! Szóval van miből válogatni, azt javasoljuk, hogy nézzetek körül, ha mostanában új telefon vásárlását terveztétek.

Ha kíváncsiak vagytok az Ulefone telefonok akciójára, akkor itt találtok egy oldalon minden ajánlatot:

Ulefone márkaoldal a GearBesten


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

Ulefone telefonok akár 100 dollár alatt a mai akcióban 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2