Válassza az Oldal lehetőséget

Mindkét BlitzWill plafonlámpa akciós a héten

Mindkét BlitzWill plafonlámpa akciós a héten

A Blitzwill CLT1-re már múlt héten is volt jó ár, most a CLT2-re is kaptunk kupont.

Mindkét BlitzWill plafonlámpa akciós a héten

A Blitzwill BW-CLT1 és a BlitzWill BW-CLT2 már ismerős lehet nektek, hiszen az egyikről cikket is írtam, de a másik is jó ideje ott van a kínálatban. A CLT1 világít a konyhámban már egy ideje, nagyon szeretem, jó cucc. Emiatt történhetett, hogy karácsony óta már a garázsban és a mosókonyhában is ilyen lámpák adják a fényt. Nagyon jók az anyagok, jó a fénye, szeretem, hogy okos, és a helyiséghez tudom (tudtam) szabni a fényerőt, a színhőmérsékletet és az RGB színes világítást, ami kellemes hangulatfényt ad.

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó! 9

A BlitzWill BW-CLT2 lényegében tök ugyanaz a lámpa, mint a CLIT1, a különbség csak méretben fedezhető fel, illetve a méretből adódóan több a LED is (78 db SMD2835 + 42 db SMD5050 RGB vs. 210 db SMD2835 + 60 db SMD5050 RGB) , így a kicsi maximum 2200- míg a nagyobb 4100 lument ad. A CLT1 30-, míg a CLT2 40 centis átmérővel rendelkezik, illetve a tartozékok terén van még eltérés, hiszen a CLT2 nem csak telefonról, hanem távirányítóról is vezérelhető. Természetesen mind a kettőt kapcsolhatod sima falikapcsolóval, mint egy bármilyen hagyományos lámpát.

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó! 10

A CLT2 nagyobb, így drágább is, de a különbség annyira minimális most, hogy szerintem nem érdemes spórolni, maximum akkor, ha a mérete miatt a CLT1-et tartod alkalmasabbnak a helyiségbe. A két lámpa között ugyanis jelenleg alig 3000 forint a differencia.

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó! 11

Ha szeretnétek megvásárolni valamelyiket, akkor olvassátok el előbb a tesztemet a CLT1-ről itt: BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA – GYANÚSAN OLCSÓ!

Vásárlás az alábbi hivatkozásokon:

BlitzWill BW-CLT1 plafonlámpa – Kuponkód: BG5406d7

BlitzWill BW-CLT2 plafonlámpa – Kuponkód: BG8ac841

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.