Válassza az Oldal lehetőséget

Happyrun HR-X40 – roller árából egy kerékpárt

Happyrun HR-X40 – roller árából egy kerékpárt

A Happyrun HR-X40 ennyi pénzért nem visz ki a világból, de ez nem is baj.

Happyrun HR-X40 – roller árából egy kerékpárt

A Happyrun HR-X40 elektromos kerékpár tökéletes választás azok számára, akik a praktikus megoldást keresik a mindennapi közlekedésben. A 14 colos kerekekkel, 250 wattos motorral és 6 Ah-s akkumulátorral rendelkező kerékpár akár 25 km/h sebességet is elérhet, ami ideális városi közlekedésre vagy bevásárlásra.

Happyrun HR-X40 - roller árából egy kerékpárt 2

Az elektromos kerékpár legfontosabb jellemzői között szerepel a 250W-os motor, amely elegendő erőt biztosít a 25 km/h sebesség eléréséhez. Az üléscsőbe rejtett 36 V 6 Ah kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a kerékpár teljes töltéssel, a gyári adatok szerint akár 25 km távolságot is megtegyen. Ráadásul az akkumulátor kivehető, így könnyen tölthető.

Happyrun HR-X40 - roller árából egy kerékpárt 3

A kerékpár stabil acélkerete erős teherbírású, akár 125 kg-ig terhelhető. A 14 colos kerekek biztosítják a kényelmes utazást. Az első és hátsó tárcsafékek biztosítják a kontrollt és a biztonságot a vezetés során. A kompakt, összecsukható méret miatt a kerékpár könnyen tárolható és szállítható a legtöbb autó csomagtartójában. A kerékpár IP54 vízállósági minősítése biztosítja, hogy nedves körülmények között is biztonságosan használható legyen.

A bringát német raktárból szállítják hozzád. Ára a JAHRX40B kuponkóddal 400 euró, vagyis kb. 153 000 forint itt:

 

Happyrun HR-X40 elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.