Válassza az Oldal lehetőséget

KUGOO S1 – mit tud egy 90 ezer alatti elektromos roller?

KUGOO S1 – mit tud egy 90 ezer alatti elektromos roller?

120 kilós a teherbírása és 30 Km/óra a végsebessége.

A címben a legnagyobb poént, az árat már lelőttem. Lássuk hát, hogy mit kapunk ennyi pénzért!

Nem akarom, hogy csalódjatok, de 89 500 forintért nem kapunk egy versenyrollert, mindössze egy olyat, ami elvisz A-ból B-be, már amennyiben A nincs messzebb B-től, mint 30 kilométer. Ennyi ugyanis a roller gyári adatok szerint megadott hatótávja egy töltéssel. Gyakorlati tapasztalatom alapján ez 100+ kiló esetén közelebb lesz a 15-höz, mint a 25-höz, de a legtöbbünknek ez a táv is elég, hogy elmenjünk vele dolgozni.

A motor amúgy 350 wattos, várhatóan ez lesz a felső határ a rollereknél, amikor nem kell még jogosítvány a használatukhoz. A végsebesség 30 kilométer óránként, de nagyobb testtömegnél – merthogy 120 kilóig terhelhető – ez is jó lesz 25-nek. Mondjuk ez elég is arra, hogy egy kerékpárúton kényemesen elközlekedjünk vele.

A megszokott módon 3 sebességfokozat van, ez általában 3 gyorsítási erősséget is jelent, így nem csak gyakorlottak, hanem akár kezdők is nyugodtan felállhatnak rá. A kerekek 8 colosak és ballon nélküliek, ami azt jelenti, hogy jó minőségű aszfalton, térkövön, kerékpárúton lehet kényelmesen használni, a terep nem lesz az erőssége.

Állítható a kormányrúd magassága. Hátul a megszokott elektronikus fék, plusz a sárvédőre lépve fékezhetjük a kereket. Van első lámpa és kapunk összecsukódás elleni védelmet is. Összességében tehát ez egy belépő szintű roller, egyszerű, strapabíró darab.A mostani 11.11-es akcióban a 7RT4JUGD kuponkóddal 89 500 forintért tudod megvásárolni EU raktárból. Gyorsan megérkezik, plusz vámot vagy áfát nem kell fizetned. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

KUGOO S1 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.