Válassza az Oldal lehetőséget

ESKUTE Netuno PLUS – nyomatékszenzoros bringa egy pedálszenzoros árában!

ESKUTE Netuno PLUS – nyomatékszenzoros bringa egy pedálszenzoros árában!

Lépj túl az átlagon az ESKUTE Netuno PLUS elektromos hegyi kerékpárral!

ESKUTE Netuno PLUS – nyomatékszenzoros bringa egy pedálszenzoros árában!

Ez a kerékpár sokkal többet nyújt, mint amit az első pillantásra gondolnál. A remek teljesítmény mellett kifinomult részletmegoldások és prémium kialakítás jellemzi, amely páratlan élményt nyújt az elektromos bringázásban.

ESKUTE Netuno PLUS - nyomatékszenzoros bringa egy pedálszenzoros árában! 1

A szívét egy 36 V-os, 14,5 Ah-s lítium-ion akkumulátor adja, amely 55-65 km hatótávolságot biztosít egyetlen feltöltéssel, így bátran útra kelhetsz akár egy nagyobb túrára is. Az erőforrást egy igazi ász, a 250W-os BAFANG villanymotor szolgáltatja. Ez a márka széles körben elismert a prémium minőségű, megbízható és biztonságos hajtásláncok előállításáról. További különlegesség a hidraulikus lengéscsillapítás, ami ráadásul zárható is, így szilárd burkolaton és terepen is megállja a helyét.

De ami igazán különlegessé teszi ezt a bringát az olcsó kínai konkurensekkel szemben, az a nyomatékérzékelős működés. Ez azt jelenti, hogy a rendszer a pedálozás erejéhez igazítja a rásegítést, tökéletesen szimulálja a hagyományos kerékpározás érzetét. Nincs többé agresszív gázadás, csak sima és természetes haladás. Az alumíniumötvözet keretre csaknem 125 kg súly terhelhető, míg a 27,5 X 2,1 colos Kenda K1027 terepgumik garancia a stabil tapadásra akár a legkiválóbb terepen is. A hajtásláncot pedig a SHIMANO 7 sebességes váltórendszer gondoskodik a megfelelő erőáttvitelről.

ESKUTE Netuno PLUS - nyomatékszenzoros bringa egy pedálszenzoros árában! 2

A vásárlói értékelések is remekül mutatják az ESKUTE Netuno PLUS elektromos bringa népszerűségét. A gyors kiszállítás, a kiváló áron kívül sokan dicsérik a magas minőségű összeszerelést, az intuitív kezelést és a prémium kategóriás komponenseket is.

Ez az élménybringa most csupán 281 864 forintba kerül az ESKUTEHU kuponkóddal a Banggood áruházában. Ragadd meg az alkalmat!

Főbb képességek:

  • 250W BAFANG villanymotor
  • Nyomatékérzékelős hajtás
  • 36V, 14,5Ah akkumulátor, 55-65 km hatótáv
  • 125 kg teherbírású alumíniumváz
  • 27,5X2,1 colos Kenda terepgumik
  • SHIMANO 7 sebességes hajtáslánc
  • LED fényszóró

Vásárlás itt.

 

ESKUTE Netuno PLUS elektromos bringa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.