Válassza az Oldal lehetőséget

SAMEBIKE MY275-FT – Új elektromos bringa meggyőző képességekkel

SAMEBIKE MY275-FT – Új elektromos bringa meggyőző képességekkel

Nagyméretű kerekek, jó minőségű akkumulátor, ráadásul jól is néz ki!

SAMEBIKE MY275-FT – Új elektromos bringa meggyőző képességekkel

A SAMEBIKE MY275-FT elektromos kerékpár 500 W-os motorral rendelkezik, amely erőteljes teljesítményt nyújt, és könnyedén megmászhatod vele az akár 25 fokos emelkedőket. A kerékpár alumíniumötvözetből készült váza tartós, és maximum 150 kg súlyt bír el. A bringa 10,4Ah / 48V-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely tisztán elektromos üzemmódban 20-40 km, moped üzemmódban pedig 40-80 km maximális futásteljesítményt biztosít. Az akkumulátor 4-6 óra alatt teljesen feltölthető.

SAMEBIKE MY275-FT - Új elektromos bringa meggyőző képességekkel 1

Fontos kiemelni, hogy az akkumulátor a vázba rejtett kivitel, így a SAMEBIKE MY275-FT külsőleg nagyon közel áll egy hagyományos kétkerekű megjelenéséhez. Ennél is fontosabb talán, hogy a szabvány 18650-es cellákból épített akkucsomaghoz EVE cellákat használtak. A gyártó a kínai akkumulátorgyártók között rendre az első tízben végez, szóval sem megbízhatatlannak, sem kispályásnak nem nevezhető. Fontos még, hogy a kerékpár motorja a kedvelt és megbízható Anandától érkezik, ami újabb jó pont az MY275 mellett.

SAMEBIKE MY275-FT - Új elektromos bringa meggyőző képességekkel 2

A kerékpárt Shimano 7S sebességváltóval és TFT színes LCD műszerrel rendelkezik. Utóbbi mutatja a sebességet, a futásteljesítményt és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A biztonságos éjszakai közlekedéshez első LED-es lámpát is szereltek a bringára. A kerékpáron 3 üzemmód közül választhatsz: PAS üzemmód, tisztán pedálos hajtás és tisztán elektromos üzemmód, amelyek a műszerfalon keresztül könnyen átkapcsolhatók.

SAMEBIKE MY275-FT - Új elektromos bringa meggyőző képességekkel 3

A SAMEBIKE MY275-FT 27,5 hüvelykes hegyi gumival rendelkezik, amely könnyedén megbirkózik a különböző típusú terepviszonyokkal. Alkalmas 16-65 év közötti korosztály számára, 1,6-2,1 méter közötti testmagassággal. A kerékpár IP54-es besorolással vízálló, -20° és +40° közötti hőmérséklet-tartományban használható. Tárcsafékkel rendelkezik, amelyek hatékony és megbízható fékerőt biztosítanak. A csomagban a kerékpárhoz egy szerszámkészlet és egy használati útmutató tartozik. A kerékpár fekete és fehér színben kapható, a töltője EU-s csatlakozóval van ellátva. A kerékpár CE UL KC FCC PSE ROH tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bringa ára a SABMY275 kuponkóddal 369 969 forint jelenleg. A vásárlás cseh raktárból történik, az alábbi hivatkozásra kattintva:

SAMEBIKE MY275-FT elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.