Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi NAVEE N65 – elektromos roller cseh raktárból kicsivel 200 felett

Xiaomi NAVEE N65 – elektromos roller cseh raktárból kicsivel 200 felett

Egyszerű, de megbízható konstrukció nagy hatótávval.

Xiaomi NAVEE N65 – elektromos roller cseh raktárból kicsivel 200 felett

A NAVEE N65 egy elektromos roller könnyű, kevés helyet foglal el, és könnyen hordozható. A rollert nagy kapacitású (48 V/12,5 Ah) lítium akkumulátor hajtja, amely akár 65 km-es hatótávolságot is biztosít 25 km/h maximális sebességgel. Az akkumulátor BMS chipje növeli az akkumulátor élettartamát, teljesítményét, élettartamát és biztonságát. A roller 10 hüvelykes, terepjáró mintázattal borított pneumatikus gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak az úttartás és a defektállóság terén, és alkalmazkodnak a különböző útfelületekhez. A kiváló minőségű 500 W-os kefe nélküli motor stabil és erős teljesítményt biztosít, 20%-kal javítva a hegymászási teljesítményt, lehetővé téve az E-roller számára, hogy akár 25%-os emelkedőre is felmásszon.

Xiaomi NAVEE N65 - elektromos roller cseh raktárból kicsivel 200 felett 1

Az N65 2 szinten állítható maximális sebességet (25km/h vagy 15km/h) sebességet biztosít, amely egy gomb segítségével állítható és megjelenik a LED-képernyőn is. A roller magnéziumötvözetből készült váza stílusos, a trepni csúszásgátló anyaggal borított, ami az masszívabbá, stabilabbá és biztonságosabbá teszi a felhasználók számára. A nagy szilárdságú váz hozzájárul az erős, akár 120 kg-os teherbíráshoz.

Xiaomi NAVEE N65 - elektromos roller cseh raktárból kicsivel 200 felett 2

Az N65 első EABS és hátsó tárcsafékkel rendelkezik, amelyek segítenek a rövid féktávolság elérésében, és így az utas számára biztonságos utazást és gyors megállást biztosítanak vészhelyzet esetén. A rollerhez egy intelligens telefonos alkalmazást is használhatunk (Go Navee), amely valós idejű menetstatisztikákat kínál az N65-öshöz Bluetooth-on keresztül. Támogatja a sebességtartó automatika beállítását, a jármű önellenőrzését stb. A frissített LED-első- és hátsó lámpa segíti a sötétben való közlekedést, a nagy kijelző jól látható módon mutatja a sebességet, az akkumulátor állapotát, a teljesítményt, az energia-visszanyerést stb. A NAVEE N65 egy megbízható elektromos robogó kivételes jellemzőkkel, így ideális azok számára, akik kényelmet és biztonságot keresnek a napi ingázás során.

A roller ára a cseh 205 ezer forint a bgn65czskfr kuponkódot használva, a szállítás ingyenes. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

XIAOMI NAVEE N65

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.