Válassza az Oldal lehetőséget

JOYOR A5 elektromos roller – meghökkentő, mégis logikus

JOYOR A5 elektromos roller – meghökkentő, mégis logikus

A JOYOR A5 hatótávnövelő akkumulátor csomagot is használ.

JOYOR A5 elektromos roller – meghökkentő, mégis logikus

Az olcsó és könnyű elektromos roller esetén számolnunk kellett azzal, hogy a hordozhatóság okán korlátozott a megtehető táv a kicsi akkumulátor kapacitás miatt. Egészen eddig, mert a JOYOR A5 esetén egy felcsatolható pakkot is ad a gyártó a roller mellé, így attól függően vihetjük magunkkal (vagy nem), hogy mekkora távot akarunk aznap megtenni.

A JOYOR A5 elektromos roller 350 W-os kefe nélküli motorral és 36 V, 13 Ah kapacitású (7,8+5,2 Ah) akkumulátorral érkezik, biztosítva akár 25 km/h csúcssebességet és maximum 35 km-es hatótávolságot (gyári adat) egyetlen töltéssel. Ez a roller ideális választás azok számára, akik gyors és hatékony utazási megoldást keresnek a városi közlekedéshez. Az 8 hüvelykes első és hátsó tömör gumiabroncsok, valamint az elektronikus és lábfék rendszer biztosítja a sima és biztonságos utazást, míg a magnézium ötvözetből készült keret extra tartósságot kölcsönöz.

JOYOR A5 Folding Electric Scooter 8 Inch Tires 350W Motor 36V 13Ah Removable Battery 25km/h Top Speed 35KM Max Mileage E-Scooter - Black

A roller kivételes tervezése magában foglalja az ultrakönnyű, mindössze 16,6 kg-os tömeget és a 120 kg maximális terhelhetőséget, valamint az egyszerű, három lépéses összecsukhatóságot, amely rendkívül hordozhatóvá és könnyen eltárolhatóvá teszi. A többfunkciós vezérlőpanel lehetővé teszi a módok váltását, míg az ultravilágos fényszórók és a piros hátsó féklámpák gondoskodnak a láthatóságról és biztonságról.

JOYOR A5 Folding Electric Scooter 8 Inch Tires 350W Motor 36V 13Ah Removable Battery 25km/h Top Speed 35KM Max Mileage E-Scooter - Black

További extra lehetőségeket támogat a Bluetooth csatoló és a telefonos applikáció, amiknek segítségével nyomon követhető a roller számos adata, a megtett út, az akku kapacitás, az okoszár és a hőmérséklet is. A tartalék akkupakk ellenére a roller ára megfizethető maradt, hiszen lengyel raktárból 116 ezer forintért megszerezhetjük a NNNWFN kuponkóddal az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

JOYOR A5 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.