Válassza az Oldal lehetőséget

Alig 90 ezer forint a Hopthink T4 PRO 350 wattos rollerje

Alig 90 ezer forint a Hopthink T4 PRO 350 wattos rollerje

A Hopthink T4 PRO 40 kilométeres hatótávja nehezen hihető, az alig 12 kilós nettó tömeg így is varázslatos.

Alig 90 ezer forint a Hopthink T4 PRO 350 wattos rollerje

A Hopthink T4 PRO egy összecsukható elektromos roller, mely remek tulajdonságokkal rendelkezik, így kényelmes és hatékony közlekedési eszköz mindennapi használatra. Az eszköz alapanyagának alumínium ötvözetet választották, amely hozzájárul a könnyű, mindössze 12,5 kg-os súlyhoz, és egyben a 120 kg-os maximális teherbírást is lehetővé teszi. 350 wattos kefementes motorja nagy teljesítményű, melynek köszönhetően 10-15°-os lejtőket is képes leküzdeni. A roller abroncsai 8,5 hüvelykes méhsejt mintázatúak, ami tartósságot biztosít hosszú távon.

A gépen elől elektromos, hátul pedig tárcsaféket találunk, és természetesen lámpa is van rajta.

Alig 90 ezer forint a Hopthink T4 PRO 350 wattos rollerje 1

A T4 PRO jellemzője a 36V 10.4 Ah-s akkumulátor, amely lehetővé teszi a roller számára, hogy a gyári adatok szerint 28-39 kilométeres hatótávot érjen el egyetlen töltéssel, míg a maximális ajánlott sebesség 25 km/h. Az akkumulátor töltése AC 110-240V, 50-60Hz hálózati feszültségről történik, a töltési idő pedig 5-8 óra között mozog. Az eszköz méretei összecsukott állapotban 1100 x 150 x 520 mm. A csomagban található egy EU csatlakozós töltő és egy felhasználói kézikönyv is.

Alig 90 ezer forint a Hopthink T4 PRO 350 wattos rollerje 2

A Hopthink T4 PRO elektromos roller megfelel a CE tanúsítványnak, ami garantálja a termék biztonságát és minőségét. A roller összecsukhatósága és könnyű súlya teszi ideális választássá mindazok számára, akik gyors, könnyen kezelhető és hatékony közlekedési eszközt keresnek. Alacsony tömege, hordozhatósága és kemény gumijai miatt leginkább városi, úgynevezett utolsó kilométer eszköznek ajánlom, vagyis olyan közlekedési eszköznek, amivel az utad utolsó kiloméreiet teszed meg az autódtól a belvárosba vagy a busztól, villamostó, metrótól a munkahelyedre.

A roller ára a BGXIFD703 kuponkóddal 93 ezer forint, a szállítás cseh raktárból történik az alábbi hivatkozáson:

Hopthink T4 PRO elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.