Válassza az Oldal lehetőséget

Sefzone MD300 – felnőtt kerékpár egy gyerekbicikli áráért

Sefzone MD300 – felnőtt kerékpár egy gyerekbicikli áráért

A Sefzone MD300 egy 26 colos MTB első teleszkóppal és tárcsafékekkel.

Sefzone MD300 – felnőtt kerékpár egy gyerekbicikli áráért

A mai akcióban konkrétan félár alatt tudod megvásárolni!

A Sefzone MD300 26 hüvelykes, 21 sebességes hegyikerékpár a tökéletes kerékpár az országúti és városi kerékpározáshoz, valamint a terepjárós kalandokhoz. A könnyű alumíniumötvözetből készült vázzal és teleszkópos villával és mutatós formájú és fényezésű vázzal veheted meg, amellyel kitűnhetsz a tömegből.

Sefzone MD300 - felnőtt kerékpár egy gyerekbicikli áráért 1

A megbízható SHIMAN0 21 sebességes váltókkal és váltókarokkal felszerelt MD300 kerékpár bármilyen terepen kellemes utazást biztosít. A kettős tárcsafék maximális kontrollt és fékerőt biztosítanak, így biztonságos választás a mindennapi ingázáshoz vagy a kalandos hétvégi túrákhoz. A kerékpár 26 colos kerekekkel, alumínium üreges kamrás felnikkel rendelkezik. Súlya 16 kilogramm, és maximum 150 kilós súlyt tud szállítani, így 155-185 centiméter közötti magasságú kerékpárosok számára alkalmas.

Sefzone MD300 - felnőtt kerékpár egy gyerekbicikli áráért 2

A Sefzone MD300 26 hüvelykes, 21 sebességes mountain bike 85%-ban előre összeszerelve érkezik, így a csomagban található szükséges szerszámokkal könnyen összeszerelhető. A csomag tartalmaz továbbá két sárvédőt, első és hátsó fényvisszaverőket, valamint egy szerelőszerszámot. Ez a hegyi kerékpár tehát ideális a mindennapos iskolába vagy munkába járáshoz, valamint a terepjárós kalandokhoz. A stílus, a kényelem és a funkcionalitás kombinációját kínálja.

Sefzone MD300 - felnőtt kerékpár egy gyerekbicikli áráért 3

A bringát cseh raktárból rendelhetjük, és az eredeti 130 ezer forintos ár helyett csak 63 700 forintba kerül ma a BGHUBMD31 kupónkód felhasználásával. A szállítás ingyenes, vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

Sefzone MD300 egy 26 colos MTB kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.