Válassza az Oldal lehetőséget

joyami Dual Air Fryer – Duplakosaras forrólevegős sütő gombokért

joyami Dual Air Fryer – Duplakosaras forrólevegés sütő gombokért

A joyami Dual Air Fryer kb. annyiba kerül, mint egy sima egykosaras megoldás.

joyami Dual Air Fryer – Duplakosaras forrólevegés sütő gombokért

A forrólevegős sütőkről sokszor értekeztem már, nálunk továbbra is hetente többször előkerül a szekrényből, aktívan használjuk, mert jó. Tudom, hogy sokan nem szeretik, nem tudják megszokni az olajos sütéstől eltérő ízeket, pedig lenne erre is megoldás (az ételek olajzása), amivel még mindig töredék mennyiségű olajat használunk, de az ízek nagyon hasonlóak maradnak, mint a hagyományos sütésnél.

joyami Dual Air Fryer - Duplakosaras forrólevegős sütő gombokért 2

Szóval most bemutatom nektek a joyami Dual Air Fryer olaj nélküli sütőt, a tökéletes konyhai eszközt az egészséges és ízletes (szerintem) ételekhez. Ez az innovatív fritőz két független, tapadásmentes sütőkosárral dolgozik, amelyek egyenként 4 literes kapacitással rendelkeznek, így egyszerre két különböző étel elkészítését teszik lehetővé. A kettős kialakítással időt és energiát is megtakaríthatsz, így kiváló választás az nagycsaládos (vagy csak 1-2 kamasszal együttélő) háztartások számára.

joyami Dual Air Fryer - Duplakosaras forrólevegős sütő gombokért 3

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült joyami légsütő tartósnak ígérkezik. Elegáns fekete kivitelben készült, amely minden konyhában jól mutat. Az 1800 wattos teljesítményével gyorsan felmelegszik, és elég erős ahhoz, hogy különféle ételeket megsüthessünk benne. Az érintőképernyős vezérlőkkel könnyen beállíthatod a hőmérsékletet, a sütési időt és az egyéb beállításokat. A fritőz hőmérséklettartománya 32-205 fok közötti, így az ételek széles skálájának elkészítésére alkalmas. Az időzítő segítségével akár 30 perces főzési időt is beállíthatsz.

joyami Dual Air Fryer - Duplakosaras forrólevegős sütő gombokért 4

A joyami légsütő tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így használat után könnyen tisztítható. A kosarak mosogatógépben moshatóak. A fritőz kompakt méretű, 40 x 35,5 x 35,5 centiméteres így könnyen tárolható a konyhában. Akár egy főre készítesz ételt, akár egy nagy családot etetsz, a joyami Dual Air Fryer olaj nélküli sütő tökéletes konyhai eszköz lesz számodra.

A sütőt most EU raktárból rendelheted meg, az ára a JMAFR kuponkóddal 40 ezer forint itt:

joyami Dual Air Fryer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.