Válassza az Oldal lehetőséget

Akár mínusz 20 fokot is csinál a VEVOR autós hűtőládája

Akár mínusz 20 fokot is csinál a VEVOR autós hűtőládája

A kapacitás igény és pénztárca kérdése, 15 és 55 liter között választható a méret.

Akár mínusz 20 fokot is csinál a VEVOR autós hűtőládája

A VEVOR hűtőládájának legkisebb kapacitású darabja egy 15 literes hordozható készülék, amely mind otthoni, mind autós használatra alkalmas. A relatív kis méret ellenére a dobozban akár 20 darab 330 ml-es dobozos Cola vagy 10 darab féllitereses vízespalack is elfér. A strapabíró ABS műanyagból készült külső burkolat kiváló hőszigetelést biztosít. Az erőteljes kompresszorral rendelkező hűtőrendszer hatékonyan képes hűteni -20 ℃ és 10 ℃ között, így hűtőként vagy fagyasztóként is használható. A hűtődoboz két különböző módban működhet: MAX és ECO módban, mindkettő az aktuális igényeknek megfelelően állítható be.

Akár mínusz 20 fokot is csinál a VEVOR autós hűtőládája 2

A hűtődoboz LCD kijelzőjével könnyen ellenőrizhető és szabályozható a hőmérséklet és a működési mód. Az autóakkumulátor-védelmi rendszer valós idejű figyelemmel kíséri az autó akkumulátor feszültségét, így biztosítja, hogy az autó akkumulátorán elegendő áram legyen a normál működés fenntartásához. A kényelmes hordozhatóságot a hűtődoboz könnyű súlya és a fogantyú biztosítja. További előny, hogy a hűtődobozban USB töltőport található, amellyel kényelmesen feltölthető a telefon. További érdekesság, hogy a hűtés könnyen vezérelhető egy mobilalkalmazás segítségével, így a beállításokat közvetlenül a telefonról is módosíthatjuk.

Akár mínusz 20 fokot is csinál a VEVOR autós hűtőládája 3

A hűtődoboz 12/24 V DC és 100-240 V AC tápellátással működik, így otthon és autóban egyaránt használható. Könnyen szállítható, ezért ideális szabadidős tevékenységekhez, mint például a kempingezés, horgászat, utazás, hajózás stb. A rezgésálló funkcióval rendelkező hűtődoboz stabilan működik egyenetlen és meredek utakon is, nem jelent gondot az sem, ha nem vízszintesen áll, és normálisan működik akár 30 fokos lejtőn/emelkedőn is.

A 15 literes doboz ára a HOCHU kuponkóddal ~57 000 forint az alábbi hivatkozáson. A kuponkód felhasználható bármely kapacitású láda vásárlásakor! A szállítás természetesen EU raktárból történik.

VEVOR autós hűtőláda

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.