Válassza az Oldal lehetőséget

Sosem volt ilyen olcsó ez az 5 literes Air Fryert – Ultenic K10-E

Ilyen olcsón tán még sosem kaptunk 5 literes Air Fryert – Ultenic K10-E

Az Ultenic K10-E eddig is alacsony árát újabb 12 százalékkal vágták meg!

Ilyen olcsón tán még sosem kaptunk 5 literes Air Fryert – Ultenic K10-E

 


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Az Ultenic K10-E légkeverős fritu egy forradalmi konyhai eszköz, amely lehetővé teszi az egészségesebb, gyorsabb és ropogósabb ételkészítést. A Dual-Air technológia révén akár négyszer gyorsabban készíthető el az étel, mint egy hagyományos sütőben, miközben az olajtartalom akár 90%-kal is csökken, így bűntudat nélkül élvezhetjük az ízletes ételeket, miközben több tápanyagot is megőriz bennük.

Sosem volt ilyen olcsó ez az 5 literes Air Fryert - Ultenic K10-E 1

A sütő 11 előre beállított, séf által inspirált recepttel rendelkezik, így könnyedén és intelligensen készíthetünk különböző ételeket, például sült krumplit, csirkét vagy steaket. Csak válasszuk ki az ételtípust, és nyomjuk meg a gombot! Az 5,3 literes, azaz a gyakorlatban 5 literes kapacitás elegendő akár 5 fő részére is, és egy egész csirke is elfér a kosárban. Az ergonomikus érintőképernyős vezérlőpult teljes képet nyújt a főzési folyamatról, így könnyen és kényelmesen használható.

Sosem volt ilyen olcsó ez az 5 literes Air Fryert - Ultenic K10-E 2

A sütő kosara és tálca mosogatógépben mosható, PFOA-mentes és BPA-mentes anyagból készült, így a takarítás is gyors és egyszerű. A sütő 220 V feszültségen és 1500 W teljesítményen működik, a hőmérsékleti tartomány 75-205 °C, az időtartomány pedig 1-60 perc között állítható. A zajszint 55 dB alatt van, a sütő súlya 5,7 kg, méretei pedig 27,1 x 27,1 x 30,6 cm.

A csomag tartalmazza az Ultenic K10-E légkeveréses sütőt és a használati utasítást. Fontos megjegyezni, hogy a K10-E doboza és kézikönyve megegyezik a K10 modellel, de az aktuális termék a nem az okos K10 modell.

A sütőt most cseh raktárból tudjuk megrendelni, ára egészen alacsony lett most, hiszen a BGDB021 kuponkóddal 22 600 forintért hozhatjuk el innen:

 

Ultenic K10-E légkeverős fritu

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.