Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H10B – félautomata kávéfőző nyomásjelzővel

HiBREW H10B – félautomata kávéfőző nyomásjelzővel

A HiBREW H10B egy újabb gyöngyszem a gyártó kínálatából.

HiBREW H10B – félautomata kávéfőző nyomásjelzővel

A minőségi kávé szerelmeseinek elengedhetetlen egy megbízható és sokoldalú eszpresszó gép. A HiBREW H10B kávéfőző pontosan ilyen, hiszen minden részletében a tökéletes csésze kávé elkészítésére lett tervezve. Ez az eszköz különösen vonzó lehet a jelenlegi, brutálisan kedvező áron, amely a 1NDW1KX6C640 kuponkóddal csupán körülbelül 43 500 forint a Ranvee áruházban, EU raktárból szállítva.

HiBREW H10B - félautomata kávéfőző nyomásjelzővel 1

A HiBREW H10B egyik legnagyobb előnye a PROGRAMABLE PER-BREW PROFESSIONAL EXTRACTION technológia. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kávékivonás során a gőz könnyen és egyenletesen hatoljon át a kávéporon, hogy a finom kávékrémet kivonja. Ezzel biztosítva, hogy minden csésze kávé tökéletes legyen, gazdag ízvilággal és telt aromával. A vizualizációs nyomásmérő (VISUALIZATION PRESSURE GAUGE) segítségével pedig azonnal láthatod a kivonás nyomását, így mindig nyomon követheted a folyamatot és szükség szerint finomhangolhatod azt.

A gép 20 bar nyomással működik, amely garantálja, hogy a kávé mindig gazdag és testes legyen. Az állítható hőmérséklet funkció lehetővé teszi, hogy a kávét ízlésed szerint testre szabhasd, a 90-95 °C között állítható hőmérséklet tartomány pedig tökéletes hideg kivonáshoz is, akár 25 °C-on.

HiBREW H10B - félautomata kávéfőző nyomásjelzővel 2

Az eszpresszó gép kialakítása is figyelemre méltó. Rozsdamentes acél háza nemcsak elegáns, hanem tartós is. A gép 51 mm-es alumínium portafiltere hosszú távú használatra lett tervezve, és a használat során tapasztalható kényelem és egyszerűség jellemzi. A gép 1,3 literes kivehető víztartálya könnyű utántöltést és tisztítást biztosít, ami tovább növeli a használat élményét.

A HiBREW H10B több funkcióval is rendelkezik, mint például az eszpresszó készítés, tejhabosítás és csésze melegítés. A 1350 wattos teljesítmény és a 220-240 voltos feszültség biztosítja, hogy a gép mindig optimális teljesítményt nyújtson. Az eszköz méretei (13 cm x 31 cm x 28 cm) és súlya (4,35 kg) révén könnyen elhelyezhető bármilyen konyhapulton.

HiBREW H10B - félautomata kávéfőző nyomásjelzővel 3

Például, ha egy hosszú nap után egy tökéletesen elkészített cappuccinóra vágysz, a HiBREW H10B segítségével könnyedén elkészítheted. Az erős gőzhabosító rendszer 270 fokos körforgó gőzt biztosít, amely sűrű és krémes tejhabot eredményez. Így otthon is élvezheted a kávéházi minőségű italokat.

Az eszköz ideális választás mind otthoni, mind irodai használatra. Könnyen kezelhető, így azok számára is ajánlott, akik nem rendelkeznek nagy tapasztalattal a kávéfőzés terén. A többfunkciós kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy különféle kávéitalokat készíts, legyen az eszpresszó, latte vagy akár hideg kávé.

Főbb képességek:

  • Programozható per-főzés professzionális kivonás (PROGRAMABLE PER-BREW PROFESSIONAL EXTRACTION).
  • Vizualizációs nyomásmérő (VISUALIZATION PRESSURE GAUGE) a kivonási nyomás megjelenítéséhez.
  • Állítható hőmérséklet (90-95 °C, hideg kivonás 25 °C-on).
  • 20 bar magasnyomású kivonás.
  • Rozsdamentes acél ház és 51 mm-es alumínium portafilter.
  • 1,3 literes kivehető víztartály.
  • Erős gőzhabosító rendszer, 270 fokos körforgó gőz.
  • Kávéfőző, tejhabosító és csésze melegítő funkciók.
  • 1350 wattos teljesítmény és 220-240 voltos feszültség.

A HiBREW H10B kávéfőzővel minden reggel egy tökéletes csésze kávéval kezdheted a napot, legyen szó egy egyszerű eszpresszóról vagy egy bonyolultabb latte-ról. Az állítható funkciók és a magas minőségű kialakítás garantálja, hogy mindig elégedett leszel az elkészített italokkal.

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

HiBREW H10B félautomata kávéfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.