Válassza az Oldal lehetőséget

1000 lumenes fejlámpa 3500 forint alatt?

1000 lumenes fejlámpa 3500 forint alatt?

Ez a fejlámpa tényleg nem kerül sokba!

1000 lumenes fejlámpa 3500 forint alatt?

A fejlámpa az egyik legpraktikusabb eszköz a szabadtéri tevékenységekhez, legyen szó kempingezésről, éjszakai kerékpározásról, vagy akár horgászatról. A legújabb technológiával készült, 1200 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt fejlámpa, amely jelenleg a 2S5V2G7VBE1Z kuponkóddal mindössze körülbelül 3300 forintért vásárolható meg a Ranvee áruházban, kínai raktárból szállítva, kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és tartós fényforrást keresnek.

A fejlámpa egyik legfontosabb jellemzője a 200-500 méteres hatótávolság. Ez lehetővé teszi, hogy nagy távolságokat világíts be, ami különösen hasznos lehet sötétedés után végzett tevékenységek során. A 100-1000 lumenes fényerő pedig biztosítja, hogy mindig elegendő fényt kapj, legyen szó bármilyen körülményekről. A fényerő több üzemmódban állítható, így mindig az adott helyzethez igazíthatod a világítást.

1000 lumenes fejlámpa 3500 forint alatt? 1

Az eszköz újratölthető akkumulátorral működik, amely Type-C USB csatlakozón keresztül tölthető. Ez a modern megoldás nem csak gyors és egyszerű töltést biztosít, hanem hozzájárul a hosszabb üzemidőhöz is. Egy teljes töltéssel a fejlámpa akár 10 órán keresztül is használható, így hosszabb kalandok során sem kell aggódnod az áramforrás miatt.

A fejlámpa további előnye az ABS anyagból készült test, amely nagy szilárdságú és tartós, mégis rendkívül könnyű. A mindössze 57 grammos súlyával és kompakt méretével könnyedén magaddal viheted bárhová, anélkül, hogy nehézséget okozna. Az IP65-ös vízállósági besorolás pedig biztosítja, hogy esőben vagy nedves körülmények között is megbízhatóan működjön.

1000 lumenes fejlámpa 3500 forint alatt? 2

A gesztusvezérlés különösen hasznos funkciója a fejlámpának, hiszen a 6-10 cm távolságban történő kézmozdulatokkal egyszerűen be- és kikapcsolhatod a fejlámpát. Ez a praktikus megoldás lehetővé teszi, hogy még akkor is könnyedén használhasd a fejlámpát, ha éppen mindkét kezed foglalt.

A fejlámpa 6000K-es színhőmérsékletű, ami nappali fényhez hasonló világítást biztosít. Az eszköz négyféle üzemmóddal rendelkezik: fehér, piros, kék és villogó módok közül választhatsz, így minden helyzetre megtalálhatod a legmegfelelőbb világítási módot. Az 1000 lumenes fejlámpa kapcsolói között megtalálható a nyomógombos és az indukciós kapcsoló is, amelyek tovább növelik a felhasználói élményt.

1000 lumenes fejlámpa 3500 forint alatt? 3

Például, ha éjszakai túrára indulsz, a fejlámpa segítségével könnyedén bevilágíthatod az előtted lévő utat, így biztonságosan haladhatsz. A piros fényű üzemmód különösen hasznos lehet, ha diszkrétebb világításra van szükséged, míg a kék fény segíthet a jelzések észlelésében vagy különleges helyzetekben.

Főbb képességek:

  • 200-500 méteres hatótávolság.
  • 100-1000 lumenes fényerő.
  • Újratölthető akkumulátor Type-C USB csatlakozón keresztül.
  • Akár 10 órás üzemidő egy teljes töltéssel.
  • Nagy szilárdságú, könnyű ABS anyagból készült test.
  • Gesztusvezérlés a kényelmes használat érdekében.
  • IP65-ös vízállósági besorolás.
  • 6000K-es színhőmérséklet, négyféle világítási mód.
  • 57 grammos súly és kompakt méret.

A fejlámpa kiváló választás mindazok számára, akik megbízható, tartós és sokoldalú fényforrást keresnek szabadtéri tevékenységekhez. Az állítható fényerő és üzemmódok, valamint a praktikus gesztusvezérlés biztosítja, hogy mindig megfelelő világítást kapj, bármilyen körülmények között is használod.

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

1000 lumenes fejlámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.