Válassza az Oldal lehetőséget

QCY T1C – kicsi, apró, olcsó és nagyon jó!

Legalábbis 325 értékelésből 260 szerint tökéletes, 55 szerint a maximális ötből négy pontot érdemel.

QCY  T1C  Mini Wireless Bluetooth 5.0 Music Earphones- Black


Amióta az Apple piacra dobta apró, vezeték nélküli füllhalgatóját a világ meg van őrülve ezekért az cukiságokért. Én tutira elhagynám egy pillanat alatt, de úgy tűnik ezzel a képességemmel kisebbségbe szorultam, mert a népek veszik ezeket a kütyüket, mint a cukrot.

QCY  T1C  Mini Wireless Bluetooth 5.0 Music Earphones- Black

Sajnos a piac tele van silányabbnál silányabb fülesekkel, olyan hangminőséggel, amitől a fejem is megfájdul. Persze cserébe gombokért dobják őket utánunk, de pont annyit is érnek. A fióknak meg nem érdemes vásárolni, jobban tesszük, ha kicsit többért, de még mindig olcsón jót választunk!

QCY  T1C  Mini Wireless Bluetooth 5.0 Music Earphones- Black

A QCY T1C fülhallgató pedig jó választásnak tűnik. Nagyon kicsi, nagyon jól néz ki, ráadásul érintésérzékeny a vezérlése. Ha ez nem lenne elég, még a “doboza”, dokkolója is pofás lett, szóval akkor sem fogunk miatta szégyenkezni, ha a fülünkben van, akkor sem, ha éppen a dokkolóból vesszük ki. A méretéhez képest viszonylag nagy, 6 milliméteres átmérőjű membrán dolgozik benne. Kedvünk szerint használhatjuk egy vagy kétfüles megoldásként is, utóbbi természetesen inkább a zenehallgatásnál jön jól, előbbi pedig, ha a telefonunkhoz használjuk, mint hearsetet.

QCY  T1C  Mini Wireless Bluetooth 5.0 Music Earphones- Black

Ahogy feljebb írtam sok értékeés érkezett  rá, amiből egyenesen következik, hogy nagyon sokan vettek belőle. A 325 értékelésből mindössze 3 darab hármas, 2 darab kettes és 5 darab egycsillagos született, a többi négyes és ötös, így az átlagpontszám a megszerezhető maximális ötből 4,72. Ritka jó eredmény, ennyi ember valószínűleg nem téved!

QCY  T1C  Mini Wireless Bluetooth 5.0 Music Earphones- Black

A füleshez most kapunk kupont is, igaz nem sokat farag az árból, de a vee elérhető 22,99 dolláros vételár nagyon barátságos.

Itt tudod megvenni: QCY T1C fülhallgató (kuponkód: GBQCYT1CBK)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.