Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel

A napelemes, LED-es kültéri falilámpa 4 verzióban érhető el.

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel

A modern otthonok és kertek egyik elengedhetetlen eleme a megfelelő világítás, amely nem csak praktikus, de esztétikus is. Egy ilyen kiváló választás a LED-es kültéri falilámpa, amely a Ranvee áruház kínálatában jelenleg rendkívül kedvező áron elérhető, mindössze 4400 forintért, ha a HTG53KXG0R46 kuponkódot használod.

Ez a LED-es kültéri falilámpa ABS műanyagból készült, amely tartós és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Az eszköz 100 LED-es fényforrással rendelkezik, amely erős és egyenletes fényt biztosít, így tökéletesen alkalmas udvarok, kertek, bejáratok megvilágítására. A lámpa fehér fényt bocsát ki, amely természetes és kellemes látványt nyújt.

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel 1

Az egyik legnagyobb előnye ennek a lámpának a három különböző világítási mód, amelyek közül könnyedén választhatsz a mellékelt távirányító segítségével. Az első mód esetén a lámpa éjszaka mozgásérzékelővel működik: ha nincs mozgás, a lámpa kikapcsolva marad, de ha mozgást érzékel, 100%-os fényerővel világít 20 másodpercig. A második mód állandó, 10%-os fényerőt biztosít mozgás nélkül, amely mozgás észlelésekor 100%-os fényerőre vált 20 másodpercig. A harmadik mód pedig folyamatosan 30%-os fényerővel világít egész éjszaka.

A lámpa energiaellátásáról polikristályos szilíciumból készült napelemek gondoskodnak, amelyek nappal a napenergia segítségével töltik fel az akkumulátorokat. Ezáltal a lámpa teljesen önellátó és nem igényel hálózati áramforrást, ami hosszú távon is költséghatékony megoldást nyújt.

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel 2

A mozgásérzékelő hatótávolsága 3-5 méter, amely ideális a bejáratok, udvarok, garázsbejárók megvilágítására, így biztosítva, hogy mindig elegendő fény legyen, amikor szükség van rá. Emellett az IP65 vízállósági szintnek köszönhetően a lámpa ellenáll az esőnek, hónak és más időjárási viszontagságoknak, így egész évben használható.

A csomag tartalmazza a LED-es kültéri falilámpát és a távirányítót, amellyel könnyedén vezérelheted a lámpa működési módjait. A telepítés egyszerű és gyors, nem igényel szakértelmet, így bárki könnyedén felszerelheti a kívánt helyre.

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel 3

Az eszköz egyik nagy előnye, hogy a távirányítóval és a mozgásérzékelővel ellátott kialakításnak köszönhetően kényelmesen használható anélkül, hogy minden alkalommal manuálisan kellene be- vagy kikapcsolni. Ez különösen hasznos lehet a sötétedés után érkező vendégek számára, vagy ha éjszaka kell kimenned az udvarra.

Olcsó 100 LED-es kültéri falilámpa távirányítóval, mozgásérzékelővel 4

A LED-es kültéri falilámpa tehát egy sokoldalú és praktikus megoldás, amely számos előnyt kínál a felhasználók számára. A mozgásérzékelő és a távirányító révén kényelmesen használható, a napelemes működés pedig energiatakarékos és környezetbarát megoldást biztosít. Az IP65 vízállósági szint pedig garantálja, hogy a lámpa hosszú távon is megbízhatóan működik, akár esőben, akár hóban.

Főbb képességek:

  • Anyaga: ABS műanyag
  • 100 LED-es fényforrás
  • Három különböző világítási mód
  • Polikristályos szilícium napelemek
  • 3-5 méteres mozgásérzékelő távolság
  • IP65 vízállósági szint
  • Fehér fény
  • Távirányítóval vezérelhető
  • Rendkívül kedvező ár: ~4400 Ft (HTG53KXG0R46 kuponkóddal)

Vásárlás itt:

Napelemes, LED-es kültéri falilámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.