Válassza az Oldal lehetőséget

Akkumulátoros ütvefúró SDS befogatással

Akkumulátoros ütvefúró SDS befogatással

Ez az akkumulátoros ütvefúró kompatibilis a MAKITA akkumulátorokkal.

Akkumulátoros ütvefúró SDS befogatással

Az építkezés és felújítás terén elengedhetetlen, hogy megfelelő eszközökkel dolgozz, amelyek erősek, megbízhatóak és sokoldalúak. Az akkumulátoros ütvefúró ilyen eszköz, amely a Banggood áruház kínálatában most rendkívül kedvező áron, mindössze 15 276 forintért érhető el a BG083c13 kuponkóddal, kínai raktárból szállítva.

Ez az akkumulátoros ütvefúró 18 voltos feszültséggel működik, és egy erőteljes, 6500 fordulat/perc (rpm) sebességű motorral van felszerelve, amely kiváló teljesítményt nyújt a legkeményebb munkákhoz is. Az ütőszerszám 4800 ütés/perc (bpm) ütési frekvenciát ér el, ami rendkívül hatékonnyá teszi a fúrást és a bontást különböző anyagokon, mint például gránit, beton és téglafal.

Akkumulátoros ütvefúró SDS befogatással 1

Az eszköz egyik kiemelkedő jellemzője az SDS tokmány. Az SDS tokmány lehetővé teszi a gyors és egyszerű fúró- és vésőszerszámok cseréjét anélkül, hogy külön szerszámokra lenne szükség. Ez különösen hasznos, ha munka közben gyakran kell váltani a szerszámok között, mivel jelentősen csökkenti az állásidőt.

A szénkefementes motor további előnye, hogy hosszabb élettartamot és nagyobb hatékonyságot biztosít. A szénkefementes motor kevesebb hőt termel és kevesebb karbantartást igényel, mivel nincsenek szénkefék, amelyek elhasználódhatnának. Ez növeli a gép megbízhatóságát és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Akkumulátoros ütvefúró SDS befogatással 2

Az eszköz kompatibilis a MAKITA akkumulátorokkal, így ha már rendelkezel ilyen akkumulátorokkal, könnyedén használhatod azokat ezzel az ütvefúróval is. Ez különösen előnyös, ha már van MAKITA szerszámkészleted, mivel nem kell új akkumulátorokat vásárolnod, és egyetlen akkumulátorral több szerszámot is működtethetsz.

A készülék négy különböző funkcióval rendelkezik: elektromos kalapács, elektromos fúró, elektromos véső és fordított mód. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy különböző feladatokat végezz el egyetlen eszközzel, legyen szó fúrásról, vésésről vagy bontásról.

Akkumulátoros ütvefúró SDS befogatással 3

Az ergonomikus, csúszásmentes fogantyú biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot még hosszabb munkavégzés során is. A kényelmes fogás és a könnyű kezelhetőség csökkenti a kéz fáradását, így hosszabb ideig dolgozhatsz hatékonyan.

A csomag tartalma egy elektromos kalapács akkumulátor és töltő nélkül, amely lehetővé teszi, hogy saját akkumulátoraidat használd, vagy külön vásárolj hozzá megfelelő akkumulátort és töltőt. Az eszköz maximális fúrási átmérője 26 mm, ami elég nagy ahhoz, hogy különböző anyagokon dolgozz, beleértve a vastagabb falakat is.

Főbb képességek:

 • Feszültség: 18 V
 • Egy ütés ereje: 2,2 J
 • Üresjárati fordulatszám: 0-6500 fordulat/perc
 • Névleges ütési frekvencia: 4800 ütés/perc
 • Maximális fúrási átmérő: 26 mm
 • Motor típusa: szénkefementes motor
 • Tokmány: SDS tokmány
 • Többfunkciós: elektromos kalapács, elektromos fúró, elektromos véső, fordított mód
 • Munkaanyag: gránit, teherhordó fal, könnyű beton, téglafal stb.
 • Ergonomikus, csúszásmentes fogantyú
 • Rendkívül kedvező ár: 15 276 Ft (BG083c13 kuponkóddal)

Vásárlás itt:

 

Drillpro akkumulátoros ütvefúró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.