Válassza az Oldal lehetőséget

WANPTEK laboratóriumi tápegység cseh raktárból

WANPTEK laboratóriumi tápegység cseh raktárból

A WANPTEK tápegysége nyilván nem egy sima telefontöltő, de ezért a pénzért lesz, aki örülni fog neki.

WANPTEK laboratóriumi tápegység cseh raktárból

A WANPTEK Lab Bench Power Supply TPS305 modell egy rendkívül kompakt és hatékony laboratóriumi tápegység, melyet kifejezetten a változatos igényeket kielégítő kutatási és fejlesztési tevékenységekhez terveztek. Ez a 300W teljesítményű kapcsolóüzemű tápegység kiválóan alkalmas feszültség- és áramstabilizálásra, akár 30V 10A vagy 60V 5A kimeneti értékekkel, így rendkívül sokoldalúan használható a laboratóriumokban.

Az eszköz kisméretű és könnyű, így nem foglal sok helyet a munkaasztalon, ugyanakkor nagy teljesítménysűrűséget kínál. A konstans feszültség (CV) és konstans áram (CC) automatikus váltása, valamint a LED kijelző, amely pontosan mutatja a feszültséget, áramot és teljesítményt, egyszerűvé és pontossá teszi a kívánt beállítások elérését.

WANPTEK laboratóriumi tápegység cseh raktárból 1

A tápegység kimeneti feszültsége és árama folyamatosan szabályozható a névleges értékek között, finom és durva szabályozással, amely extra rugalmasságot biztosít a felhasználónak. Továbbá, a túlfeszültség-védelem (OVP), túláram-védelem (OCP) és túlmelegedés elleni védelem garantálja a biztonságos működést minden körülmények között.

A hőmérséklet-szabályozású ventilátoros hűtés halk működést és hosszú élettartamot biztosít, miközben a kettős feszültség bemenet lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen választhasson az AC 110V és 220V között. Az eszköz CE és FCC tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a magas minőségi és biztonsági standardokat jelzi.

WANPTEK laboratóriumi tápegység cseh raktárból 2

A csomag tartalmaz egy DC tápegységet (a választott modell szerint), egy tápkábelt, egy tesztvezetéket és egy használati utasítást, így minden szükséges eszköz rendelkezésre áll a használat megkezdéséhez.

Az WANPTEK TPS305 tehát ideális választás bármilyen laboratóriumi környezetbe, ahol a precíz és megbízható tápellátás elengedhetetlen, legyen szó elektronikai tesztelésről, eszközök táplálásáról, vagy speciális kutatási projektekről.

A tápegységet tehát cseh raktárból szállítják, ára a BG6f3b4a kuponkóddal ~20 000 forint itt:

 

WANPTEK laboratóriumi tápegység

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.