Válassza az Oldal lehetőséget

FHD endoszkóp igazán őrült áron

FHD endoszkóp igazán őrült áron

Ezt az endoszkópot ilyen képességekkel ilyen áron még nem láttam.

FHD endoszkóp igazán őrült áron

Ennek a cuccnak az ára jellemzően 15-20 ezer forint között szokott lenni, Igaz, nem OEM, hanem márkázott termékként, de szerintem, akinek van egy kis esze nem egy szitázott terméknevet vesz, hanem ugyanazt a terméket olcsóbban, igaz név nélkül. Nos, a lehetőség adott, nézzük mit kínál ez az endoszkóp!

FHD endoszkóp igazán őrült áron 2

Ez az endoszkóp egy ipari minőségű, vízálló kamera, amely ideális autók, csövek és egyéb nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatára. A készülék 5,0 hüvelykes IPS kijelzővel és 1080P HD felbontású kamerával rendelkezik, ami kristálytiszta képet és videót biztosít. Az eszköz kábelhossza opcionálisan 1-, 5- vagy 10 méter lehet, így nagy rugalmasságot biztosít a felhasználó számára.

FHD endoszkóp igazán őrült áron 3

A kamera hat LED fényforrással van felszerelve, így sötét területeken is kiválóan használható. Egy magas érzékenységű szenzor is segíti a képalkotást, amely még a nehezen látható részleteket is képes észlelni. A készülék TF kártyával bővíthető, lehetővé téve az adatok egyszerű tárolását. Az endoszkóp IP67-es vízállósággal rendelkezik, tehát ellenáll a víznek és a porral szemben is jól teljesít.

Műszaki adatok: A kamera látószöge 70°, a képfelbontása 1920 x 1080P, míg a videófelbontása 1280 x 720P. A készülék micro USB porton keresztül tölthető. A csomag tartalma magában foglalja az endoszkópot, a használati utasítást, egy adatkábelt és egy tárolódobozt.

Az 5 méteres kábellel és egy lencsével rendelkező kivitel ára a BGbcd0e2 kuponkóddal mindössze 9700 forint itt:

 

5 méteres endoszkóp (boreszkóp) kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.