Válassza az Oldal lehetőséget

CIGMAN CT-50 – mérés lézerrel és mérőszalaggal

CIGMAN CT-50 – mérés lézerrel és mérőszalaggal

A CIGMAN CT-50 egy 2-az-1-ben mérőeszköz lett.

CIGMAN CT-50 – mérés lézerrel és mérőszalaggal

A CIGMAN CT-50 egy innovatív, két az egyben lézeres mérőszalag, amely egyaránt kiváló választás otthoni és professzionális használatra. Ez a mérőeszköz egyesíti a lézeres távolságmérő és a hagyományos mérőszalag előnyeit, így tökéletesen alkalmazható bármilyen mérési feladathoz. Az eszköz különleges tulajdonságai és praktikus kialakítása révén könnyedén helytáll bármilyen környezetben, legyen szó építkezésről, barkácsolásról vagy bármilyen más precíziós mérési munkáról.

A CIGMAN CT-50 lézeres távolságmérője 0,05-50 méter (0,2-164 láb) távolságot képes mérni, mely elegendő a legtöbb bel- és kültéri mérési feladathoz. A mérési pontosság ±2 milliméter, így biztosítva a megbízható és pontos eredményeket. A hagyományos mérőszalag 3 méter hosszúságú, és dupla oldalas skálázással rendelkezik, ami megkönnyíti az átállást a különböző mérési rendszerek között.

CIGMAN CT-50 - mérés lézerrel és mérőszalaggal 1

Az eszköz kialakítása is figyelemre méltó. A mágneses kampóval könnyedén rögzíthető a mérőszalag, a nylon bevonat pedig növeli a tartósságot és a strapabíróságot. Az autolock funkció révén a szalag automatikusan rögzül a mérés során, és a reteszelő gomb segítségével zökkenőmentesen visszahúzható, így garantálva a biztonságos és pontos mérést.

A CIGMAN CT-50 hat különböző lézeres mérési módot kínál, többek között az egyedi, folyamatos, terület, térfogat, folyamatos falfelület, valamint a Püthagorasz (kétpontos és hárompontos) módokat. Ezek a funkciók rendkívül sokoldalúvá teszik az eszközt, lehetővé téve különféle mérési helyzetek kezelését egyetlen eszközzel.

CIGMAN CT-50 - mérés lézerrel és mérőszalaggal 2

Az eszköz robusztus felépítése, csúszásmentes, ütésálló gumi borítású ABS háza révén ideális nehéz munkakörülményekhez is. A beépített 3,7 V-os, 500 mAh-s lítium-ion akkumulátor egy teljes töltéssel akár 5000 lézeres mérést is lehetővé tesz, biztosítva a hosszan tartó használatot.

A termék mérete 76x80x45 milliméter, így kompakt és könnyen hordozható. A csomag tartalmazza a CIGMAN CT-50 2 az 1-ben lézeres mérőszalagot és az USB Type-C töltőkábelt is, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors újratöltést.

CIGMAN CT-50 - mérés lézerrel és mérőszalaggal 3

Az eszköz kedvező ára további előnyt jelent. A BGf933e5 kuponkód használatával jelenleg mindössze 15 290 forintért vásárolható meg a Banggood áruházban, cseh raktárból szállítva. Ez a kiváló ár-érték arány még vonzóbbá teszi a CIGMAN CT-50-et mindazok számára, akik megbízható és sokoldalú mérőeszközt keresnek.

A CIGMAN CT-50 felhasználására számos példa akad. Otthoni barkácsolás során ideális lehet bútorok méretének lemérésére, lakásfelújításnál a szobák területének és térfogatának kiszámítására. Professzionális környezetben, például építkezéseken, segíthet az alapanyagok pontos méretezésében és az építési tervek pontos végrehajtásában. Az eszköz könnyű kezelhetősége és a különféle mérési módok biztosítják, hogy bármilyen feladatot egyszerűen és gyorsan elvégezhess.

 

Főbb képességek:

  1. Két az egyben mérési mód: lézeres és hagyományos mérőszalag.
  2. 50 méter (164 láb) lézeres mérési távolság.
  3. 3 méter hosszú, dupla oldalas skálázású mérőszalag.
  4. Mágneses kampó és nylon bevonat a tartósság érdekében.
  5. Autolock funkció a biztonságos és pontos mérésért.
  6. Hat különböző lézeres mérési mód.
  7. Strapabíró, csúszásmentes, ütésálló gumírozott ABS ház.
  8. Hosszú élettartamú, újratölthető lítium-ion akkumulátor.
  9. Kompakt méret és könnyű hordozhatóság.
  10. Kedvező ár a BGf933e5 kuponkóddal: 15 290 forint.

Vásárlás itt:

 

CIGMAN CT-50 2-az-1-ben mérőeszköz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.