Válassza az Oldal lehetőséget

ERICKHILL ROOK600C – érintésmentes hőmérséklet mérés az iparban

ERICKHILL ROOK600C – érintésmentes hőmérséklet mérés az iparban

Az ERICKHILL ROOK600C  ipari hőmérő, nem a lázadat kell mérned vele.

ERICKHILL ROOK600C – érintésmentes hőmérséklet mérés az iparban

Az ERICKHILL ROOK600C infravörös hőmérő egy sokoldalú és megbízható eszköz, amely számos mérési feladathoz tökéletesen alkalmazható. Ezzel a hőmérővel gyorsan és pontosan mérheted különböző tárgyak és folyadékok felületi hőmérsékletét. Az infravörös technológia lehetővé teszi, hogy érintésmentesen szerezz adatokat, ami különösen hasznos lehet olyan környezetekben, ahol a hőmérséklet gyors változása figyelhető meg, vagy ahol a közvetlen érintkezés veszélyes lenne.

Az ERICKHILL ROOK600C egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az állítható emisszió. Az emisszió 0,1 és 1,0 közötti tartományban állítható, így különféle anyagok hőmérsékletének pontos mérésére is alkalmas. Ez a funkció különösen hasznos lehet ipari környezetben, ahol különböző felületek és anyagok hőmérsékletét kell mérni.

ERICKHILL ROOK600C - érintésmentes hőmérséklet mérés az iparban 1

A hőmérő magas és alacsony hőmérsékleti riasztási funkcióval is rendelkezik. Amikor a mért hőmérséklet meghaladja a beállított határértéket, a készülék figyelmeztető jelet ad, amely vizuális és hangjelzést is tartalmaz. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, ahol a hőmérséklet ellenőrzése elengedhetetlen a biztonság érdekében.

A használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Csak irányítsd a hőmérőt a mérendő felületre, húzd meg a ravaszt, majd engedd el, hogy azonnali, valós idejű hőmérséklet adatokat kapj. A hőmérő mérési tartománya -50 °C és 400 °C (-58 °F és 752 °F) között van, így széles körű alkalmazhatóságot biztosít.

ERICKHILL ROOK600C - érintésmentes hőmérséklet mérés az iparban 2

Az ERICKHILL ROOK600C számos praktikus funkcióval is rendelkezik, mint például a MAX/HOL adat funkció, amely lehetővé teszi a maximális hőmérséklet rögzítését, valamint az egység váltása Celsius és Fahrenheit között. Az alacsony akkumulátor jelző és a 12 másodperces automatikus kikapcsolás funkció biztosítja az eszköz hosszú élettartamát és energiatakarékos működését.

Fontos megjegyezni, hogy ez a hőmérő kifejezetten tárgyak és folyadékok felületi hőmérsékletének mérésére készült, és nem alkalmas emberi testhőmérséklet mérésére. Ez biztosítja, hogy az eredmények mindig pontosak és a megfelelő használatra optimalizáltak legyenek.

ERICKHILL ROOK600C - érintésmentes hőmérséklet mérés az iparban 3

Az eszköz csomagja tartalmazza az ERICKHILL ROOK600C infravörös hőmérőt, amely azonnal használatra kész. A kedvező ára további előnyt jelent. A BG180f3d kuponkód használatával jelenleg mindössze 6 114  forintért vásárolható meg a Banggood áruházban, cseh raktárból szállítva. Ez a kedvező ár-érték arány különösen vonzóvá teszi az eszközt mindazok számára, akik megbízható és sokoldalú hőmérőt keresnek.

A hőmérő számos felhasználási területen bizonyítja hasznosságát. Például az élelmiszeriparban, ahol a hűtött termékek hőmérsékletét kell ellenőrizni, vagy az ipari karbantartás során, ahol a gépek és berendezések hőmérsékletének figyelése szükséges. Továbbá, az otthoni használatban is kiváló, például a fűtési rendszerek ellenőrzésére vagy az elektromos berendezések hőmérsékletének mérésére.

Főbb képességek:

  1. Állítható emisszió (0,1-1,0).
  2. Magas/alacsony hőmérsékleti riasztás.
  3. Egyszerű használat: valós idejű hőmérsékletmérés.
  4. Mérési tartomány: -50 °C és 400 °C között.
  5. MAX/HOL adat funkció.
  6. Egységváltás Celsius és Fahrenheit között.
  7. Alacsony akkumulátor jelző.
  8. Automatikus kikapcsolás 12 másodperc után.
  9. Kifejezetten tárgyak és folyadékok felületi hőmérsékletének mérésére készült.
  10. Kedvező ár a BG180f3d kuponkóddal: 6 114 forint.

Vásárlás itt:

 

ERICKHILL ROOK600C infravörös hőmérő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.