Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – VIOLEWORKS 4 colos láncfűrész 2 akksival alig 6000 forintért

Fekete Péntek – VIOLEWORKS 4 colos láncfűrész 2 akksival alig 6000 forintért

A négyes lánclappal szerelt VIOLEWORKS most ennyire kevés pénzért kelletti magát.

Fekete Péntek – VIOLEWORKS 4 colos láncfűrész 2 akksival alig 6000 forintért

A VIOLEWORKS gépe egy 4 hüvelykes, akkumulátorral működő, elektromos láncfűrész, amely könnyű és kényelmes használatot kínál. Az 1080 W teljesítményű fűrész ideális választás kerti munkákhoz és könnyű faipari feladatokhoz. Kompakt méretének és egykezes használatának köszönhetően különösen alkalmas kisebb ágak vágására és kisebb fák kezelésére, a tiszta réz tekercselésű motor nagy teljesítményt biztosít, miközben az energiafogyasztás alacsony marad.

Fekete Péntek - VIOLEWORKS 4 colos láncfűrész 2 akksival alig 6000 forintért 2

A láncfűrész két darab 2900 mAh akkumulátorral működik, amely hosszú üzemidőt biztosít. A lánc sebessége eléri az 5 méter/percet, ami gyors és sima vágást tesz lehetővé. A vágási méret 100 mm, ami ideális kisebb faanyagok kezeléséhez. A láncfűrész könnyű kialakítású, csupán körülbelül 0,8 kg, ami lehetővé teszi a hosszantartó használatot anélkül, hogy a kezek elfáradnának.

Fekete Péntek - VIOLEWORKS 4 colos láncfűrész 2 akksival alig 6000 forintért 3

A csomag tartalmaz egy elektromos láncfűrészt, 2 akkumulátort, egy töltőt, egy felhasználói kézikönyvet és egy kartondobozt. A gép ára most cseh raktárból rendelve, két akkumulátorral 6321 forint, ha használod a BG920d66 kuponkódot itt:

 

VIOLEWORKS 88VF 6 colos fűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.