Válassza az Oldal lehetőséget

VIOLEWORKS 8 Inches láncfűrész 2 akkuval 13 ezer forintért

VIOLEWORKS 8 Inches láncfűrész 2 akkuval 13 ezer forintért

8 inches fűrészért kimondottan kedvező ez az ár.

VIOLEWORKS 8 Inches láncfűrész 2 akkuval 13 ezer forintért

A VIOLEWORKS láncfűrésze egy erőteljes, sokoldalú szerszám, amely sokféle faápoló munka elvégzésére alkalmas. A kompakt, hordozható kialakítású gép kiváló megoldás a kemény faanyagok gyors, hatékony darabolásához, gallyazáshoz, favágáshoz. A fejlett, 3000 W-os, szénkefe nélküli motortechnológiának köszönhetően a láncfűrész rendkívül erős teljesítményt és hosszú élettartamot nyújt.

VIOLEWORKS 8 Inches láncfűrész 2 akkuval 13 ezer forintért 1

A speciális ötvözetből készült, nagy szilárdságú lánc kopásálló és rendkívül éles, így a vágás akadálymentes és sima lesz minden alkalommal. A gyors, 5 m/s-os láncsebesség tovább fokozza a hatékonyságot. A gumi markolat kialakítása kényelmes, csúszásmentes fogást biztosít, míg a szélesített terelőlemez megakadályozza a forgácsok szétfröccsenését. A hőelvezető nyílások gondoskodnak a megfelelő szellőzésről és hűtésről is.

VIOLEWORKS 8 Inches láncfűrész 2 akkuval 13 ezer forintért 2

A VIOLEWORKS akkus láncfűrésze rendkívül hordozható, így könnyedén magaddal viheted akár egy távolabbi munkaterületre is. A csomagban 1 vagy akár 2 akkumulátor és töltő is kapható. A két akkumulátorral szerelt csomag ára a BG8b1ded kuponkóddal 13 ezer forint itt:

 

VIOLEWORKS 8 Inches láncfűrész

 

A VIOLEWORKS 8 hüvelykes 3000 W-os láncfűrész főbb jellemzői:

  • 3000W-os nagy teljesítményű, szénkefe nélküli motor
  • Kopásálló, éles ötvözet lánc 5m/s sebességgel
  • Széles felhasználási lehetőség favágás, gallyazás területén
  • Ergonomikus, kényelmes markolat hővezető nyílásokkal
  • Kompakt, hordozható kialakítás akkumulátorral
  • Opcionálisan 1 vagy 2 akkumulátor csomagajánlat

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.