Válassza az Oldal lehetőséget

Cseh raktárból küldik a Drillpro 388VF ütvecsavarozót

Cseh raktárból küldik a Drillpro 388VF ütvecsavarozót

Drillpro 388VF most 1- vagy 2 akkumulátoros csomagban is megvásárolható.

Cseh raktárból küldik a Drillpro 388VF ütvecsavarozót

A Drillpro 388VF egy rendkívül sokoldalú és erőteljes akkus ütvecsavarozó, amely tökéletes választás az ipar, az építkezések és a hobbimunkák számára egyaránt. Ez a professzionális szerszám az alábbi kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik:

Hatalmas 520 Nm-es maximális nyomaték fokozatmentes fordulatszám-szabályozással párosulva biztosítja a feladatokhoz mindig az optimális teljesítményt. A nagy nyomaték és erő lehetővé teszi a legmasszívabb anyák és csavarok meglazítását, meghúzását is. A kifejezetten erős, volfrámacél tengelyének köszönhetően a szerszám rendkívül masszív kialakítású és kopásálló, hosszú élettartamot biztosítva.

Cseh raktárból küldik a Drillpro 388VF ütvecsavarozót 1

Aszénkefe nélküli motor szikramentes működést és gyakorlatilag kopásmentes motorélettartamot eredményez. A 388VF egy valódi többcélú gép, amely építkezéseken, karbantartási munkálatokon és hobbicélokra, pl. asztalosipari munkákhoz is remekül használható. A kompakt, ergonomikus kialakításnak és a mindössze 1,7 kg-os súlyának hála, a szerszám kényelmesen kezelhető hosszabb ideig is.

Cseh raktárból küldik a Drillpro 388VF ütvecsavarozót 2

A csomag 1 vagy akár 2 db 18V-os akkumulátort és töltőt is tartalmaz a gép folyamatos használatának biztosításához. A 2 akkuval szerelt csomagot a BG1b6928 kuponkóddal most cseh raktárból küldik nekünk 26 400 forint helyett 16 600 forintért az alábbi linkre kattintva:

 

Drillpro 388VF akkus ütvecsavarozó

 

A Drillpro 388VF akkus ütvecsavarozó főbb jellemzői:

  • Akár 520 Nm-es csúcsnyomaték
  • Fokozatmentesen állítható fordulatszám
  • Szénkefe nélküli, szikramentes motor
  • Volfrámacél tengely kopásállósággal
  • Kompakt, ergonomikus kialakítás
  • 1-2 db akkumulátor és töltő tartozék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.