Válassza az Oldal lehetőséget

KONKA A1-8D masszázspisztoly – kategóriájában az egyik legkedveltebb

KONKA A1-8D masszázspisztoly – kategóriájában az egyik legkedveltebb

A masszázspisztolyok sikere töretlen, az olcsóbb kategóriában a KONKA A1-8D hasít.

KONKA A1-8D masszázspisztoly – kategóriájában az egyik legkedveltebb

A KONKA A1-8D masszázspisztoly egy többfunkciós eszköz, amely hatékonyan segít leküzdeni a fáradtságot, izomfájdalmakat és merevséget. Akár otthon, akár edzés után használod, ez a kompakt készülék alapos masszázst nyújt a vállak, nyak, derék és hát izomcsoportjainak.

KONKA A1-8D masszázspisztoly - kategóriájában az egyik legkedveltebb 1

A 6 fokozatban állítható sebességszint lehetővé teszi, hogy az izmaidnak megfelelő erősségű masszázst alkalmazz. A mélyszöveti masszázsfejek 3200-tól 3700-ig terjedő percenkénti ütésszáma hatékonyan lazítja az elfáradt izmokat. A lítium akkumulátornak köszönhetően akár 10 órán át is használhatod a készüléket egyetlen feltöltéssel. Az intelligens töltésvezérlés és akkumulátorkímélő technológia pedig gondoskodik az akkumulátor hosszú élettartamáról.

KONKA A1-8D masszázspisztoly - kategóriájában az egyik legkedveltebb 2

A zajszint csupán 45 dB, így a masszázspisztoly használata kényelmes, pihentet környezetben is alkalmazható akár kisgyermekek jelenlétében is. A készülékhez 8 különböző masszázsfej tartozik, így minden izmot elérhetsz velük, fokozva a vérkeringést és megszüntetve a tejsavlerakódásokat. A masszázspisztoly tokkal ellátott hordtáskában kapható, így bárhová magával viheted.

A pisztoly ára a BGe9ea57 kuponkóddal most 13 020 forint itt:

 

KONKA A1-8D masszázspisztoly

 

A KONKA A1-8D masszázspisztoly főbb tulajdonságai:

  • 6 fokozatú sebesség-állítási lehetőség a mélyszöveti masszázshoz
  • Akár 10 órás üzemidő egy feltöltéssel
  • Csendes, 45 dB-es működés
  • 8 különböző masszázsfej az izmok alapos masszírozásához
  • Hordtáska a kényelmes szállításhoz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.